Yardım 3000-5000₺ Bandında Kablolu/Kablosuz Kulaklık Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Bütçe
5000
Merhabalar sevgili arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim üzere bu fiyat bandında kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Şahsen aklımda şuan tek bir kulaklık var ve kendisini uzun zamandır almayı planlıyordum o da Steelseries Arctis 9...
Ama bu fiyat bandında belki de hiç görmediğim ve tam aradığım kulaklıkların önerisi yapılacak diye sizlerin de önerilerinizi bekliyor olacağım...

Bir kulaklık almayı planlıyorum ve aradığım özellikler şunlardır:

1- Kablolu veya kablosuz farketmeksizin hafif olması
2- Mikrofon kalitesinin iyi olması
3- Padlerinin deri değil kumaş olması (Steelseries Arctis serisi tarzında)
4- RGB olmasına gerek yok (olmaması daha iyi olur hatta)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DİPNOT:

Alacağım kulaklık mümkünse rahat, şık ve hafif olsun, kaliteli bir garanti/müşteri hizmeti sağlasın, mikrofon kalitesi çok aşırı kaliteli değil ama çöpte olmasın ve kulaklık padleri kumaş olsun (Cloud 2 ve Logitech G935 kullandım ve deri padlerin ses yalıtımı konusunda kumaş padlerden üstün olduğunu biliyorum (ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pekte ihtiyaç duymuyorum)ama deri padler kaliteli olmadığı sürece çok hızlı dökülmeye ve yıpranmaya başlıyorlar ve kulandığım bu iki kulaklıkta aynı problemi yaşadım -ki odada zaten tekim ve ekstra ses yalıtıma pekte ihtiyaç duymuyorum))

Pek müzik dinlemem o yüzden müzik performansı için bir şey demeyeceğim fakat çokça video, dizi ve film izlediğim için ve yakında da editörlükte yapacağım için sesin kaliteli olması benim açımdan çok daha iyi olur...

Arctis serisinin rahatlık ve şıklık konusunda benim için ayrı bir yeri olduğunu söylleyebilirim (Nova serisi değil) hep Arctis 7 veya 9 almayı hayal ediyordum o yüzden çok büyük bir fark olmadığı sürece sanki Arctis 9 dışındaki tüm önerilere sıcak bakamayacağım :(

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,988
Üyeler
184,869
Son üye
miracwmisal
Geri