8000 TL Bütçe Kablosuz Kulaklık

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
8000
Selamlar,

Şu anda aktif olarak SteelSeries 7+ kullanıyorum fakat dip sesin fazla olması, sesin ara sıra kesilmesi ve mikrofon kalitesinin düşük olması sebebiyle kulaklığı değiştirmeyi düşünüyorum. Kablosuz bir kulaklık istiyorum. Hem FPS oyunlar oynuyorum hem de müzik dinlemeyi çok seviyorum, bu yüzden hem oyun performansı hem de genel ses kalitesi iyi olan 8000 TL bütçeli kulaklık arıyorum.

Baktığım modeller arasında bunlar var.
Logitech G733.
Corsair HS80 ve HS80 Max.
ASUS ROG Pelta.

Diğer önerilerinize açığım.

HS80MAX Wireless öneririm aktif olarak kullanıyorum güzel kaliteli bir kulaklık sadece mikrofonu çok iyi değil bence ama yayıncı değilsen çok sorun olacağını zannetmiyorum

HS80MAX Wireless öneririm aktif olarak kullanıyorum güzel kaliteli bir kulaklık sadece mikrofonu çok iyi değil bence ama yayıncı değilsen çok sorun olacağını zannetmiyorum

Şarj durumu nasıl hocam?

Hocam PC başında ne kadar durduğunuza bağlı olarak değişiyor. Ben günlük 2 saat kullanım yapıyorum, bana 4-5 gün yeterli geliyor rahatlıkla.

Hocam peki discorddakiler vs sesinizi net anlayabiliyor mu? Ben şu an steel series 7+ kullanıyorum, çok az geldiğini ve anlaşılmadığını söylüyorlar.

3 e kulaklık alıp 5 e de mikrofon al hocam kulak içi al kulaklıgıda

Hocam peki discorddakiler vs sesinizi net anlayabiliyor mu? Ben şu an steel series 7+ kullanıyorum, çok az geldiğini ve anlaşılmadığını söylüyorlar.
Hocam geç geri dönüş için kusura bakmayın, evet net bir şekilde sesimi alabiliyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,306
Üyeler
192,679
Son üye
Hubino
Geri