Arama sonuçları: *

1. MeeT35

LAPTOP İÇİN UYGUN FİYATLI SSD ÖNERİSİ

Monster Abra A7 V14.3 model laptopum için uygun fiyatlı ssd önerisi olan var mı?
  2. MeeT35

Laptop işin SSD önerisi

Monster 512GB laptopum için ssd arıyorum sadece oyunları tutacağım fiyat performans önerisi olan yazabilir mi?
  3. MeeT35

1 k ya kadar mouse önerisi yapar mısınız

Temu ve ajazz mouse arattım sürekli sepete attım temu reklamlarını izledim en sonunda indirim verdi o şekilde aldım
  4. MeeT35

1 k ya kadar mouse önerisi yapar mısınız

Temudan indirimli şekilde Ajazz Pro aldım çok memnunum 1100tl civarına geldi
  5. MeeT35

Ramazan da hangi oyunları bitirdiniz? (Düşük sistem için)

Witcher 2, Celleste, Mount&Blade, Portal 1-2, Psychonauts serisi denenebilir
  6. MeeT35

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

ben 2 gün önce 1128'e aldım :(
  7. MeeT35

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

vergi dahil mi aldın?
  8. MeeT35

Öneri AJAZ AJ159PRO 1183₺ vergi dahil aldım değer mi?

Güncel olarak razer viper mini kullanıyorum sürekli Ajaz temu aramaları yaparak instagramdan reklam düşürerek vergisiz 522₺ vergi ile 1183₺’ye aldım sizce değer mi?
  9. MeeT35

Amazon Kitaplarda ve Çizgiromanlarda 5 al 4 öde [Prime Özel]

Eyvallah hocam daha önceden baya bir almıştım 4 al 3 öde vardı tekrar bu kampanyayı bekliyordum; Berserk 4-5-6 Sakamato Days 1-2 çektim
  10. MeeT35

2. El 10-15K laptop önerisi

temiz bir m1 işlemcili macbook air falan bakabilirsin
  11. MeeT35

Çözüldü✓ Bilgisayarı sıfırladım ve klavyemdeki tuşlar

Başıma daha önce gelmedi farklı bir klavye ile deneyebilirsin, klavyenin sürücü var mı?
  12. MeeT35

Çözüldü✓ Bilgisayarı sıfırladım ve klavyemdeki tuşlar

Driverlar güncel mi?
  13. MeeT35

Bluetooth Klavye ve kulak içi kulaklık önerisi

Yüksek seviyeli ürünler beklemiyorum fp ürünler varsa link salabilirsiniz
  14. MeeT35

VADE FARKSIZ 12 TAKSİT BU MONİTÖR ALINIR MI?

Monster markasının diğer monitörleri de olabilir aslında bağlantıdaki monitör olmak zorunda değil vade farkı olmaması sebebiyle monster markası üzerinden örnek verdim
  15. MeeT35

Nakit durumum olmadığından taksitli bir monitör arıyordum önermeme sebebini öğrenebilir miyim?
  16. MeeT35

ABRA A7 V14.3 model monster bilgisayarı kullanıyorum ekran boyutum 17.1 inç fakat notebook kasasını daha fazla kirletmemek ve daha büyük ekran adına monitör almayı düşünüyorum https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v2/ bağlantıdaki monitörü 12 taksit vade farksız...
  17. MeeT35

Çalınan Valorant Hesabım Kilitlemiş

arkadaşımın başına geldi gerekli bilgilerle hesabı ticket atarak geri aldı
  18. MeeT35

Çalınan Valorant Hesabım Kilitlemiş

Gerekli başvuru ve kanıtlarla hesabının banını açtırabilirsin
  19. MeeT35

Hangi platform üzerinden oyun oynuyorsunuz?

Steam dolar üzerinden hizmet vermeye başladığından beri tüm oyunları neredeyse epic games üzerinden almaya başladım fakat profil ve topluluk hizmeti steam gibi olmadığından oyun oynama hevesini götürüyor sizler oyunları nereden oynuyorunuz merak ettim
  20. MeeT35

24.000TL BU SİSTEM ALINIR MI

Hiçbirinde üzmez
Geri