- Reaksiyon skoru
- 11,661
Rampage i 10 yıl kullandım 2 farkli mouse olmak üzere mukayese neyim olmaz hocamRampage mouse kullanıyorum, bende geçen aldım bakalım bekliyorum. çağ atlar mıyım merak ediyorum

Rampage i 10 yıl kullandım 2 farkli mouse olmak üzere mukayese neyim olmaz hocamRampage mouse kullanıyorum, bende geçen aldım bakalım bekliyorum. çağ atlar mıyım merak ediyorum
onu anca kaldırınca hıssedersınhocam ağırlık merkezi arkada aim düzgün olmuyor zart zurt muhabbet ettiler korktum ama performax xotrandan geçiyorum yani bundan daha kötü olacak hali yok![]()
Aşık olacaksın garanti veriyorumhocam ağırlık merkezi arkada aim düzgün olmuyor zart zurt muhabbet ettiler korktum ama performax xotrandan geçiyorum yani bundan daha kötü olacak hali yok![]()
siz nasıl yorumlarsınız aradaki farkı, hissiyat olsun kalite vsRampage i 10 yıl kullandım 2 farkli mouse olmak üzere mukayese neyim olmaz hocam![]()
Kafaya çarpışan 10 dikişlik yararAşık olacaksın garanti veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50gr mouse tüy gibi zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz hiç 140 - 150 gr mouse kullandınız mı![]()
Ele oturma kayma, uygulama olarak apex çok daha iyi.siz nasıl yorumlarsınız aradaki farkı, hissiyat olsun kalite vs
Evet vergi dahil.vergi dahil mi aldın?
ben 2 gün önce 1128'e aldımEvet vergi dahil.
Benim karşıma sabahın 7sinde çıktı. Gözümü açmadan indirimi gördüm 15dklık süre falan verdi o ara hesap açıp aldım. Forumda çok denk geldiğim için. Sağlık olsun. Daha nice indirimlerin olur umarım ileride.ben 2 gün önce 1128'e aldım![]()
Hocam gayet guzel mouse bende apex modeli var cs2de i5 12450hx ile 2kda hiç takılma yaşatmadı ama bir skatez alın.Stok skatezleri çokta iyi degilBenim karşıma sabahın 7sinde çıktı. Gözümü açmadan indirimi gördüm 15dklık süre falan verdi o ara hesap açıp aldım. Forumda çok denk geldiğim için. Sağlık olsun. Daha nice indirimlerin olur umarım ileride.
Tuğla onlar arkadaşta vardı ajazz dan geçince tam tuğla hissiyatı veriyor 1 el oynadım bıraktımSiz hiç 140 - 150 gr mouse kullandınız mı![]()