Neler Yeni

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı
Rampage mouse kullanıyorum, bende geçen aldım bakalım bekliyorum. çağ atlar mıyım merak ediyorum
Rampage i 10 yıl kullandım 2 farkli mouse olmak üzere mukayese neyim olmaz hocam 🤨

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı
hocam ağırlık merkezi arkada aim düzgün olmuyor zart zurt muhabbet ettiler korktum ama performax xotrandan geçiyorum yani bundan daha kötü olacak hali yok :D
Aşık olacaksın garanti veriyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

50gr mouse tüy gibi zaten 🤣🤣

Siz hiç 140 - 150 gr mouse kullandınız mı 🤣🤣

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı
Aşık olacaksın garanti veriyorum :)

50gr mouse tüy gibi zaten 🤣🤣

Siz hiç 140 - 150 gr mouse kullandınız mı 🤣🤣
Kafaya çarpışan 10 dikişlik yarar

siz nasıl yorumlarsınız aradaki farkı, hissiyat olsun kalite vs
Ele oturma kayma, uygulama olarak apex çok daha iyi.
Switchleri çok sesli blue switch gibi. Bataryası 1k hz de çok daha iyi dareu dan ama 4k veya 8k çektiğin an içiyor bataryayı.

Dareu malzeme daha kaliteli, switchleri çok daha sessiz red switch klavye gibi. Uygulaması falan sifirliyordu 2 3 ayda bi bu eksisi.

Bu arda apex ile pro yu karşılaştırınca pro daha iyi, apex de kopma sorunları yaşadım 3 4 kez.
Pro daha stabil kararlı 4 ve 8k hz e sahip apex e göre. Malzemeleri benzer ama pro bi tık iyi geldi bana, çok kullanmadım tamam ama gıcırdama yok apex e göre.

Son düzenleme:

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Gayet güzel gecikme vs hiç yok ağırlık dağılımı bana iyi gelmedi razer viper v2 pro kullanıyordum ve ajazzdan 2GR daha ağır olmasına rağmen ağırlık dağılımından dolayı bir tık daha ağır hissettiriyor onun dışında malzeme kalitesi fena sayılmaz ama elim terleme yapınca parmaklarım kolay kayıyor ondan dolayı yanında en azından grip tape gelse güzel olurdu.Ama bu fiyata daha iyi mouse olmadığı için bence bedava fiyatta düşünmeden alınır.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
ben 2 gün önce 1128'e aldım :(
Benim karşıma sabahın 7sinde çıktı. Gözümü açmadan indirimi gördüm 15dklık süre falan verdi o ara hesap açıp aldım. Forumda çok denk geldiğim için. Sağlık olsun. Daha nice indirimlerin olur umarım ileride.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Benim karşıma sabahın 7sinde çıktı. Gözümü açmadan indirimi gördüm 15dklık süre falan verdi o ara hesap açıp aldım. Forumda çok denk geldiğim için. Sağlık olsun. Daha nice indirimlerin olur umarım ileride.
Hocam gayet guzel mouse bende apex modeli var cs2de i5 12450hx ile 2kda hiç takılma yaşatmadı ama bir skatez alın.Stok skatezleri çokta iyi degil

oEnesQlf

80+ Silver
Top Bottom