Evet beyler ben öğrenci adamım çok param yok tam olarak 9.6k param var kasa toplicam şimdilik sadece anakart işlemci ram psu alıcam ekran kartını şimdi almicam alirde biraz daha param olunca rx580 yada rx6600 alıcam işlemci önerirseniz başta sevinirim
Kardeşim lgs ye hazırlanıyo onun için satın alıcam arada oyunda oynuyo kamerası çok önemli deil daha çok ekranı ve performansı önemli 10-15k arası bakıyorum
Şimdi beyler ben arkadaşımı engelledim ama nezaman engelledim bilmiyorum bende 8plus vardı ondan önce samsung s8 plus vardı şimdi iphone 15 var arkadaşımı arayabiliyorum ama o beni arayamıyo airdrop ile falan kaydettim ama yine o beni arıyamıyp nasıl halledicem bilmiyorum
evet şimdi beyler elimde 5k para var diceksiniz bu paraya sistemmi toplanır 5k nın içine ekran kartını eklemeyin ekran kartı bütcesi sınırsız şimdi ben çok uygun nişey istediğim için ddr3 intel bişey olur diye düşündüm ddr4 amd işlemci tabii ki daha performanslı ama daha ucuza maal etmek için ddr3...
arkadaşlar benim elimde 25k para var şimdi ben telefon alıcam bugün piyasaya baktım biraz yd iphone 13 13 pro bide yurt içi 11 12 var sice ne alınır aslında tam olarak b bütcem yok 30k ya şu çok daha iyi olur falan diyosanız 30k falanda çıkarırırm şimdi siz asıll sorum şu ben şuanda iphone 13...
arkadaşlar lütfen yardım edin 1 haftadır uğraşıyorum kafayı yicem şimdi ben kasa topladım kendi ssd mi taktım açtım bilgisayarı cs yi yüklerken bi anda kapandı sonra kendisi yine açılıyo masa üstüne geliyorum onra bidaha kapanıyo arada 5 dk sonra kapanıyo bazen 1 saat sonra kapanıyo bazende...
şimdi arkadaşşaklar ben bitane kulaklık alıcam ama kulaklıktan istediğim şeyler en öncelikle kualklık çok rahat olmalı başka bişey istemiyoru ses kaliteside iyi olsun biraz dümenden bişey alıcam işte
Arkadaşlar bende
650 watt psu
B450 anakart
32 gb 3200 mhz var işlemci ve ekran kartı alıcam ryzen 5 5600 öneriyolar am4 tarafında daha iyi daha performanslı bi işlemci yokmu bide önerdiğiniz işlemcinin yanında ekran kartıda önerirseniz sevinirim
hocam şimdilik termal ped takmayıp sadece termal macun sürüp kullanırsam bir şey olurmu
1736373958
abi yaptık bi cahillik sen söyle termal ped takmadan sadece termal macun sürsem bişey olurmu
1736374023
hocam bide termal ped linki atabilirmisiniz bide 1 2 aylık termal ped kullanmadan sadece...
arkadaşlar bende rx 570 4 gb çift fanlı ekran kartı var son zamanlarda biraz ısındığı için termal macun değişimi yapmaya karar verdim termal macunu temizledim termal pedleri söktüm ama şimdi termal ped takmasam sıkıntı olurmu birde fp termal macun önerisi yaparsanız sevinirim