Arama sonuçları: *

1. b450 a320 yada herhangi bir am4 anakart lazım

b450 a320 yada herhangi bir am4 anakart lazım

arkadaşlar ryzen 5 3600 ve am4 bir anakart lazım istanbul içinde olanların yanına gidip alabilirim numaram 0551 968 16 37 whatsapp dan yazabilirsiniz
  2. C

Ekran kartıma termal ped takmadım ekran kartım bozulurmu

harbimi diyosun aga valla sevindim şuanda termal macunum yok sürdüğüm zaman sana nerden ulaşıp ss atabilirim
  3. C

ozaman naneyi yedik hocam
  4. C

hocam şimdilik termal ped takmayıp sadece termal macun sürüp kullanırsam bir şey olurmu 1736373958 abi yaptık bi cahillik sen söyle termal ped takmadan sadece termal macun sürsem bişey olurmu 1736374023 hocam bide termal ped linki atabilirmisiniz bide 1 2 aylık termal ped kullanmadan sadece...
  5. C

arkadaşlar bende rx 570 4 gb çift fanlı ekran kartı var son zamanlarda biraz ısındığı için termal macun değişimi yapmaya karar verdim termal macunu temizledim termal pedleri söktüm ama şimdi termal ped takmasam sıkıntı olurmu birde fp termal macun önerisi yaparsanız sevinirim
  6. C

Çok acil yardım işlemcime kule tipi hava soğutucu arıyorum

hocam yalan söylemiyim gözüme güzel gelmdi normalde sıvı soğutma alıcaktım ama uzun ömürlü olsun diye kule tipi alıyorum almışken güzel bişey aliyim desteğiniz için çok teşekkür ederim
  7. C

hocam bu çok güzel duruyo bu uyarmı uyarsa bunu aliyim https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-bk-digital-fiyati,454263400.html
  8. C

hocam baktımda anlamadım ben uyuyomu uymuyomu bilsem buraya sormam
  9. C

arkadaşlar işlemcim ryzen 5 7600 anakartım b620 çift fanlı bi hava soğutma almak bide kasamda güzel dursun iztiyorum ama anakartım küçük olduğı için çift fanlı sığarmı ramlere değermi diye düşünüyorum
  10. C

Odamı internet kafeye çeviriyorum ekran kartı işlemci önerisi lazım

2 sistem toplicam sistem başına 8-10 k arası
  11. C

Sistemimi yükseltmek istiyorum nerden başlamalıyım hocam bi el atın

eyvallah hocam teşekkür ederim ama bişey daha sormak istiyorum anakart bunun yerine msi b650 gaming plus anakrtlar falan var bazıları onları tercih ediyo onların bu anakarta göre artıları nelerdir
  12. C

yeni sistem topliyim hocam eskisi kalsın kardeşim kullanır yeni sisteme anakart ne önerirsiniz
  13. C

evet hocam bende öyle düşünüyorumda anakart ne aliyim işlemci ve ekran kartı neye geçiyim ona karar eremedim DDR 4 den çıkmak istiyorum
  14. C

anakartımı değiştiriyim hocam gece gece kafam almıyo makara yapmayın gözünüzü seviyim
  15. C

650 watt psu rx 6600 xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci b450 anakart 3200 mhz 16 gb ram 1tb sata ssd
  16. C

Odamı internet kafeye çeviriyorum ekran kartı işlemci önerisi lazım

xfx ve powercolora ne dersin hocam
Top Bottom