Arama sonuçları: *

1. lazo61

PC sökmeden M2 SSD nasıl öğrenebilirim

Arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum
  2. lazo61

PC sökmeden M2 SSD nasıl öğrenebilirim

Arkadaşlar herkese merhaba Leptop sökmeden M2 SSD hangisi takılı olduğu hangi program ile öğrenebilirim ?
  3. lazo61

lenovo LOQ modeli için M2 SSD hk

Arkadaşlar herkese merhaba hayırlı sabahlar. Ben 4 gün önce lenovo LOQ modelini aldım 32 GB ram 1 tb M2 SSD var ama ben 512 yada 1 tb daha ekleme yapacağım uyumlu olan ve hangi marka modeli bana önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler iyi günler
  4. lazo61

Oyuncu Leptop alacağım bilgi hk

35
  5. lazo61

Yok ya almışken en iyisi olsun belki 4050 olur
  6. lazo61

Evet onu alacağım paramız buna yetiyor :)) 1735543470 Vatandan almıyorum bizim burada kalmamış Amazondan alacam
  7. lazo61

Vatan da yani mağazasında 26 bine inmiş ayın 31 ri son gün öyle dediler
  8. lazo61

https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar%C4%B1-i5-12450HX-83GS0099TR/dp/B0D8JFG9RV?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  9. lazo61

O kadar çok Leptop var ki neye karar vereceğimi bilmiyorum Birde oyundan fan sesi yapıyormuş başka bişe yok 24 GB ram olan modeli 28 bine buldum Amazonda
  10. lazo61

Oyunlar da sıkıntı olmaz dimi yani oynicam oyunlar CS2 forza NFS unboat bide bi oyundaha olur
  11. lazo61

Hocam i5 olması sıkıntı yaratır mı?
  12. lazo61

Arkadaşlar herkese merhaba ben oyuncu Leptop alacağım bütce 30 35 bin arası Hangi Leptop önerirsiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum
Top Bottom