Hesap.com.trbu işler hakkına çok bilgiliyim hocam
zamanında bu işler de büyük satışlar yapmış biri olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldığınız site ve mağaza ismini öğrenebilir miyim?
dostum buradan mı cevap vereyim konundan mı?Ustam kolay gelsin ben FIFA 25 hakkında bilgi alacaktım da başımdan olay geçti acaba sizinle paylaşsam bilgi verirmisiniz . ?
Şöyle anlatayım ben FIFA 25 indirdim deneme ücreti vererek 5 dolar filan bitti ve 35 dolar verip komple aldım ultimate aldım Steam dan indirmiştim ama oyunu EA app dan satın aldım fakat oyunu oyna seçeneği aktif olmadı Steamı EA app bağlamıştım sorun nerde acaba lütfen bana yardım bilenler de var sa yazabilir
Bi siteden FC 25 oyununun bulunduğu steam hesabı aldım ve bu oyunu nasıl çevrim dışı oynayacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Ben bu konularda pek bilgili değilim ama bazı arkadaşlar yardımcı olacaktır.Ustam kolay gelsin ben FIFA 25 hakkında bilgi alacaktım da başımdan olay geçti acaba sizinle paylaşsam bilgi verirmisiniz . ?
Şöyle anlatayım ben FIFA 25 indirdim deneme ücreti vererek 5 dolar filan bitti ve 35 dolar verip komple aldım ultimate aldım Steam dan indirmiştim ama oyunu EA app dan satın aldım fakat oyunu oyna seçeneği aktif olmadı Steamı EA app bağlamıştım sorun nerde acaba lütfen bana yardım bilenler de var sa yazabilir
öncelikle oyunu satıcının verdiği hesaptan indirinHesap.com.tr
İndirmedim şöyle oldu anlatayım 2 tane FC 25 aldım birine giriş yapamadım iade ettim ve başka hesap aldım yani oynadığım hesaptan indirmedim.öncelikle oyunu satıcının verdiği hesaptan indirin
O nedir acaba ne ise yarıyorekstra olarak yine aynı menüden ayarlara girip remote play kapatabilirsin
diğerleri senin ekranını izleyebiliyor oyunda olan kişinin ekranını izleyebiliyorsun ama oyuna giremiyorsun kapatırsan girebilirsinİndirmedim şöyle oldu anlatayım 2 tane FC 25 aldım birine giriş yapamadım iade ettim ve başka hesap aldım yani oynadığım hesaptan indirmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nedir acaba ne ise yarıyor
arkadaşa izin verin önce bir oyununu indirsindiğerleri senin ekranını izleyebiliyor oyunda olan kişinin ekranını izleyebiliyorsun ama oyuna giremiyorsun kapatırsan girebilirsin
Oyunu indirdim hocamarkadaşa izin verin önce bir oyununu indirsin