B bugraax 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Buğra 25 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 quartle yazmış: siz demediniz mi burada kod istiyor diye? Devamı için tıklayın... Dedim ama yüklenirken kod istedi.
quartle yazmış: siz demediniz mi burada kod istiyor diye? Devamı için tıklayın... Dedim ama yüklenirken kod istedi.
Vesselam 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 730 25 Ocak 2025 #15 bugraax yazmış: Dedim ama yüklenirken kod istedi. Devamı için tıklayın... Yüklenirken ne kodu istedi? Rdr 2 de falan social club ek kod istiyor ama yüklediğin oyunda öyle bir şey yoksa oynarsın inince
bugraax yazmış: Dedim ama yüklenirken kod istedi. Devamı için tıklayın... Yüklenirken ne kodu istedi? Rdr 2 de falan social club ek kod istiyor ama yüklediğin oyunda öyle bir şey yoksa oynarsın inince
B bugraax 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Buğra 25 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Vesselam yazmış: Yüklenirken ne kodu istedi? Rdr 2 de falan social club ek kod istiyor ama yüklediğin oyunda öyle bir şey yoksa oynarsın inince Devamı için tıklayın... Aygıt yetkilendirme diye bir ekran çıktı 2 kere kapattım şimdi bir sorun yok.
Vesselam yazmış: Yüklenirken ne kodu istedi? Rdr 2 de falan social club ek kod istiyor ama yüklediğin oyunda öyle bir şey yoksa oynarsın inince Devamı için tıklayın... Aygıt yetkilendirme diye bir ekran çıktı 2 kere kapattım şimdi bir sorun yok.
Vesselam 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 730 25 Ocak 2025 #17 bugraax yazmış: Aygıt yetkilendirme diye bir ekran çıktı 2 kere kapattım şimdi bir sorun yok. Devamı için tıklayın... Bekle dostum insin bakarsın kaybedeceğin bir şey yok zaten virüs vs gibi durumlar olmaz
bugraax yazmış: Aygıt yetkilendirme diye bir ekran çıktı 2 kere kapattım şimdi bir sorun yok. Devamı için tıklayın... Bekle dostum insin bakarsın kaybedeceğin bir şey yok zaten virüs vs gibi durumlar olmaz