Arama sonuçları: *

1. C

Yayın açmayı planlıyorum HyperX cloud 3 wireless mi yoksa cloud 2 wireless mı.

hocam dediğim gibi tam bilmiyorum youtubeden karşılaştırma videolarını izledim herkes işte cloud 2 gibi bir ses beklemeyin asla vb diyordu
  2. C

internette herkes ses düzeyinin düşüklüğünden şikayetçi hocam doğru mu
  3. C

Yayın açmayı planlıyorum ve şuan ekstra bir mikrofon alacak bütçem yok bahsettiğim iki kulaklıktan hangisi daha çok işimi görür veya aynı bütçeye önerebileceğiniz farklı kulaklıklar var mı oyun ve yayın için
  4. C

Rx 6700 xt Gigabyte Eagle

hocam bu konularda çok bilgim yok ürün yakınımda diye ona karar verdim sadece dediğim gibi diğer kartlarda baktığımda 60 65 derecelerde geziyordu ondan dolayı sordum bunu 71 görünce alıyorum kartı büyük ihtimalle
  5. C

hocam 23.09.2023
  6. C

arkadaşlar 2. el olarak kartı alıyorum. 2 yıl garantisi devam etmekte ancak 5 dk lık furmark testinde 71 dereceyi görüyor tam anlamadığım bir konu olduğu için ne yapacağımı bilemedim baktığım diğer kartlarda 65 66 derecelerde geziyordu kartlar. 5 dk furmark 71 derece normal mi kartı almamda bir...
  7. C

Rx 6700 xt mi 4060 mı

ekran kartını powercolor buldum ne diyorsunuz markayı ilk defa duydum
  8. C

Rx 6700 xt mi 4060 mı

yeni nesil oyunlarda 4060 ta DLSS 3 avantajı var rx 6700 xt bana yeni nesil oyunları oynatır mı 2k oynamak gibi bir derdim yok monitörüm zaten desteklemiyor
  9. C

Rx 6700 xt mi 4060 mı

peki yayın açsam bir sıkıntı yaratır mı ve amd kartlarından yazılımsal olarak çok fazla şey duydum çok hata verdiği söyleniyor
  10. C

Rx 6700 xt mi 4060 mı

ikinci el ekran kartı almayı planlıyorum. Genelde fps tarzı oyunlar oynuyorum ve yayın açmak istiyorum. İzlediğim videolardan bir sonuca varamadım 8000 8500 civarına 12 gb rx 6700xt mi üstüne 1000 lira daha koyup 4060 almak mı benim için mantıklı oluır
Top Bottom