Rx 6700 xt Gigabyte Eagle

CloUEss

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar 2. el olarak kartı alıyorum. 2 yıl garantisi devam etmekte ancak 5 dk lık furmark testinde 71 dereceyi görüyor tam anlamadığım bir konu olduğu için ne yapacağımı bilemedim baktığım diğer kartlarda 65 66 derecelerde geziyordu kartlar. 5 dk furmark 71 derece normal mi kartı almamda bir sakınca var mı

arkadaşlar 2. el olarak kartı alıyorum. 2 yıl garantisi devam etmekte ancak 5 dk lık furmark testinde 71 dereceyi görüyor tam anlamadığım bir konu olduğu için ne yapacağımı bilemedim baktığım diğer kartlarda 65 66 derecelerde geziyordu kartlar. 5 dk furmark 71 derece normal mi kartı almamda bir sakınca var mı
Hocam kartın faturası var mı...
Satın alınma tarihi yakın mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

71 derece kafaya takmalık bir sıcaklık değil..

fiyat ne ?

Mining sonrası mı diye sordum onu, 2023 sonu gayet iyi..

Modelden modele değişir sıcaklık standartları. Gigabyte eagle iyi bir segment diye biliyorum aslında..
hocam bu konularda çok bilgim yok ürün yakınımda diye ona karar verdim sadece dediğim gibi diğer kartlarda baktığımda 60 65 derecelerde geziyordu ondan dolayı sordum bunu 71 görünce alıyorum kartı büyük ihtimalle

bende sapphire rx 6700xt var 80 derece genel sıcaklık hotspot 95-100 derece oluyor full yükte sıkıntı yaratmıyor genel sıcaklık 90'ı görmesin yeter
kullandığım kasa'da küçük bir kasa zaten fan ayarı ve uv yaptım 65-70 derecelerde geziyor

hocam bu konularda çok bilgim yok ürün yakınımda diye ona karar verdim sadece dediğim gibi diğer kartlarda baktığımda 60 65 derecelerde geziyordu ondan dolayı sordum bunu 71 görünce alıyorum kartı büyük ihtimalle
Zaten bu sıcaklıklar sadece kafaya takılır..

Arkadaşın dediği gibi 80'lerde falanda yanmaz patlamaz çatlamaz. Sadece görürsün..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,840
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri