Arama sonuçları: *

1. K

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

Teşekkürler 1737215689 2ssd var ama birisi windows kurulu ona bir şey kurasım gelmiyor diğeride dolu yükleme ekranı falan benim için sıkıntı yok drop yer dersen orasını bilemem
  2. K

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

Rdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
  3. K

Mavi Ekran Windows 10 mavi ekran

hocam yaptım şimdilik deniyelim en kısa zamanda win11e tekrar geçeceğim emeğine sağlık
  4. K

Grafikeler fullde hiç olmuyor dikkat ettiğim kadarı ile gpu 67 dereceleri görüyor işlemcinin termal macunu yeni
  5. K

Neredeyse bilgisayarı çok yorduğum zaman alıyorum diyebilirim geçen seferdede benzer senaryo olmuştu o zamanda spiderman oynuyordum
  6. K

Merhaba, 2 ay önce yeni bir bilgisayar aldım ilk başta windows 11deydim ama sonra windows 10 a geçtim arada system thread expection not handled hatası veriyor bir anda bilgisayar mavi ekran verip çöküyor sonrasında sorunsuz açılıyor bu windows 10 ile mi alakalı yoksa donanımlarımla ilgilimi daha...
  7. K

Intel 12100f soğutucu mantıklımı

https://www.gamegaraj.com/urun/cooler-master-cm-170c-120mm-argb-lga1700-uyumlu/ indirimle 200 tl şuan i3 12100f işlmecim var stok fan ile kullanıyorum alınır mı ya da almalımıyım
  8. K

Pc için xbox kolumu ps kolumu

Kol alıcam muhtemelende ikince el olucak hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum xbox kolumu almalıyım ps kolumu kol ile oyun oynamaya elim yatkın değil ağrı olur mu
  9. K

Spiderman hikaye ve dlc

Spiderman remastered'de dlcler var ana hikayede şuan %25teyim ana hikaye bittikten sorna otomatik devreye giriyormu yada sırasıylamı yapmalıyım
  10. K

Çözüldü✓ HB 2500'e 500TL SSD İndirimi

https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-plus-g3-1tb-5000mb-3900mb-nvme-pcie-m2-ssd-pm-HBC00005D55JQ?magaza=Hepsiburada aslında bayağı iyi gözüküyor işini görükcekse iyiymiş hatta ben bile alsam olucak 😅
  11. K

2-3 yıl idare edecek ekran kartı önerisi

intele bakabilirsin b580 gibi bütçe sıkıntın yoksa nvidianın 4000 serisi 4060 hariç hepsi minimum 3-4 yıl götürür diye tahmin ediyorum amdnin 7000 seriside öyle
  12. K

Çözüldü✓ HB 2500'e 500TL SSD İndirimi

anakartın okuma hızlarını karşılıyor mu
  13. K

R7 7700x için sıvı soğutma önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-aqua-elite-360-argb-v3-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,442454978.html thermalright bu marka bildiğim kadarıyla kasa da üretiyor ve kasalarındaki hava akışına iyi diyorlar sıvı soğutmalarıda var işini görücekse uygun fiyatlı
  14. K

GoW ve RDR2 Oynanır Mı

yani ona şüphe yok ve mucizevi bir şekilde ikisinden totalde sadece spoiler olarak arthurun öldüğünü biliyorum işte yavaş olması çok rahatsız ediyor
  15. K

GoW ve RDR2 Oynanır Mı

God of War (ragnarok ikiside ) ve Rdr2 oynamaya değermi sinematiklerin bol olduğu oyunları sevmiyorum cp77 oynadım aşırı beğendim şuan ghost of tsushima oynuyorum ve ondada aynı sorun var benim için, sinematik çok fazla bide uçmalı kaçmalı oyunlar aşırı hoşuma gidiyor
  16. K

Çözüldü✓ Intel arc a Serisi gpu

intel sanırım yeni teknolojiler çıkardı xess 2 olsun frame gen olsun super res low latency gibi bende a750 var bu teknolojiler gelicek mi ya da sadece b serisinde mi olucak (bildiğim kadarıyla xess2den faydalanabileceğim diğerleri hakkında bilgim yok)
  17. K

❌İndirim Bitti! Epic games indirimli oyun tavsiyesi

alan wake korku sanırım manora bakacağım eyvallah hocam
  18. K

teşekkürler hocam spiderman miles morales bi fark varmı harita olsun grafik vs
  19. K

hocam gowa baktım indirimi güzeldi oyun sararmı bilmiyorum herkes oynadı çünkü
  20. K

Malum şu epic indirimlerinde büyük hikayeli oyunlar almak istiyorum 500-600tl bütçe var hani birkaç tane oyun mu almalıyım yoksa bir tane büyük oyunmu hogwarts falan bayağı iyi bi indirimde cyberpunk yeni bitti elimde witcher 3 te var ne yapsam bilemedim
Geri