Neler Yeni

GoW ve RDR2 Oynanır Mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Keskiner
God of War (ragnarok ikiside ) ve Rdr2 oynamaya değermi sinematiklerin bol olduğu oyunları sevmiyorum cp77 oynadım aşırı beğendim şuan ghost of tsushima oynuyorum ve ondada aynı sorun var benim için, sinematik çok fazla bide uçmalı kaçmalı oyunlar aşırı hoşuma gidiyor

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Onur
God of War (ragnarok ikiside ) ve Rdr2 oynamaya değermi sinematiklerin bol olduğu oyunları sevmiyorum cp77 oynadım aşırı beğendim şuan ghost of tsushima oynuyorum ve ondada aynı sorun var benim için, sinematik çok fazla bide uçmalı kaçmalı oyunlar aşırı hoşuma gidiyor
şimdi bu iki oyun dünyada milyonlar beğenmiş, kötü olsa beğenilmezdi. RDR serisi ve gow serisi kesinlikle oynanır her türlü.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
RDR bana çok yavaş geliyor. havasındanmı atmosferinden mi herneyse . 2-3 saat oynayıp çıkmıştım. tekrar başlamadım .
gow bende oynamayı düşünüyorum. şuan ghost of tsushima oynuyorum bitince gow başlicam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Gow serisi kesinlikle oynanır. Rdr2 ağır bir oyun ama kısa sürede alışacağını düşünüyorum.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Alican ekinci
RDR bana çok yavaş geliyor. havasındanmı atmosferinden mi herneyse . 2-3 saat oynayıp çıkmıştım. tekrar başlamadım .
gow bende oynamayı düşünüyorum. şuan ghost of tsushima oynuyorum bitince gow başlicam .
ilk 2-3 saati tutorial gibi bir şey zaten hocam. sonra açık dünyaya salınca oyun açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Keskiner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bu iki oyun dünyada milyonlar beğenmiş, kötü olsa beğenilmezdi. RDR serisi ve gow serisi kesinlikle oynanır her türlü.
yani ona şüphe yok ve mucizevi bir şekilde ikisinden totalde sadece spoiler olarak arthurun öldüğünü biliyorum işte yavaş olması çok rahatsız ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,911
Üyeler
165,090
Son üye
NOPO
Top Bottom