Arama sonuçları: *

1. B

Windows 11'e Geçmelimiyim?

Bence windows 10 desteği bitene kadar yükseltmenize gerek yok. Belki o zamana kadarda windows 11'deki birkaç optimizasyon sorununu falan giderirler.
  2. B

1000TL Klavye önerisi

Herkesin sevdiği ürün özellikleri farklı olabilir. Ayrıca konu sahibi sadece kablosuz ve beyaz klavye aradığını söylemiş başka bilgi yok.
  3. B

1000TL Klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-logitech-mk220-920-003163-kablosuz-fiyati,548454.html Rengine uymuyor ama öneririm. Kablosuz ürün. Ayrıca klavye içerisinde çok büyük boş ve tuşsuz kısımlar bulunmuyor. Tuşa basarken ses çıkartıyor ama çok yüksek değil.
  4. B

Bilgisayar parçalarının birbirleriyle uyumluluğunu nasıl anlayabilirim?

İleride işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yapmam gerektiğinde anakart uyumluluk konusunda sıkıntı yaratsın istemiyorum. 1736029715 uyumluluk kontrolü yapabilmemizin bir yolu var mı?
  5. B

Bilgisayar parçalarının birbirleriyle uyumluluğunu nasıl anlayabilirim?

Merhabalar, bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum ama sistem parçalarının birbirleriyle %100 uyumlu olup olmadığını tam olarak anlamıyorum. Bu uyumluluğu kontrol etmemize yarayan bir program veya site falan var mı? En son sistem topladıktan sonra bilgisayar çalışmaması, ekran gelmemesi gibi...
  6. B

Anakartlardaki İşlemci Serisi Uyumluluğu

Merhabalar, Ryzen 5 7500F için AM5 bir anakart bakıyorum da çoğu anakartın sayfasında 'AMD 7000 Serisini Destekler" gibi şeyler yazıyor. Mesela ben işlemcimi AMD 8000 veya 9000 serisine yükseltmek istediğimde anakartı da mı yükseltmek zorunda kalacağım?
  7. B

Intel i5 12600 mü Ryzen 5 7500F mi?

Anakart olarak hangi modelleri önerirsiniz? 1735596494 Peki hangisi kullanım sırasında daha çok ısınır?
  8. B

7700 ısınan bir işlemci değil mi? Şuanlık kule tipi ya da stok soğutucu kullanmam lazım.
  9. B

Benim bir arkadaş var da Intel Xeon x3440 (4,7ghz overclock) işlemci kullanıyor ve soğutucu olarak snowman kule tipi 2 fanlı birşeyi var. Sistemi bana vermeyi planlıyor. Eğer soğutucusu Am5 uyarsa onu kullanacağım ama uymazsa bir süre stok soğutucu.
  10. B

İşlemciyi sınırlarına kadar zorlamayı ve overclock yapmayı düşünmüyorum. İdare edicem bir şekilde.
  11. B

Merhabalar, 2025 yılında sınırlı bir bütçe ile sistem toplamayı düşünüyorum. Ama işlemci seçiminde çok arada kaldım. Hem oyun oynuyorum hem de yayın yapıyorum. Arada küçük edit işleriyle de uğraşıyorum. Aynı zamanda normal kullanımda donan işlemciler beni sinir ediyor. İşlemcilerin ikisinde de...
Top Bottom