Neler Yeni

1000TL Klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Salih S
Bütçe
1000
Max 1000TL ye klavye arıyorum, kablosuz olursa çok daha güzel olur. Önceliğim beyaz renk neler önerebilirsiniz ?
(Temu gibi yurtdışından almayı düşünmüyorum)

hamburkus

80+

Rengine uymuyor ama öneririm. Kablosuz ürün. Ayrıca klavye içerisinde çok büyük boş ve tuşsuz kısımlar bulunmuyor. Tuşa basarken ses çıkartıyor ama çok yüksek değil.
Dostum sen ürün önerme böyle ürün önereceksen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://shop.connectgame.com.tr/pro...-red-switch-beyaz?_pos=4&_sid=6777bf396&_ss=r al bunu geç

hamburkus

80+
Herkesin sevdiği ürün özellikleri farklı olabilir. Ayrıca konu sahibi sadece kablosuz ve beyaz klavye aradığını söylemiş başka bilgi yok.
1000 Tl kim dandik oyun oynanmayacak bir klavye alır sence? ayrıca mouse istememiş gidip set atmışsın kesin kendin aldın ondan önerdin

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
yunusemre

Rengine uymuyor ama öneririm. Kablosuz ürün. Ayrıca klavye içerisinde çok büyük boş ve tuşsuz kısımlar bulunmuyor. Tuşa basarken ses çıkartıyor ama çok yüksek değil.
agam benlen eglenıyır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max 1000TL ye klavye arıyorum, kablosuz olursa çok daha güzel olur. Önceliğim beyaz renk neler önerebilirsiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Top Bottom