Arama sonuçları: *

1. E

Göğüsümü hissetmiyorum

tekrar sayım 8-10arası genelde son 2 set tükenişe gidiyorum form doğru yani elbet 3-4 tekrardan sonra biraz bozuluyordur oda herkeste oluyor zaten
  2. E

Göğüsümü hissetmiyorum

Arkadaşlar sırtımı bile hissediyorum normalde en zor sırt hissedilir diye biliyorum ama göğsümü hissetmiyorum formları da doğru yapıyorum ki yanlış yapsam bile bir nebze olsun yine hissetmem lazım değil mi? Ne kadar yanlış yapabilirim ki machine fly yaparken bile hissetmiyorum her hafta...
  3. E

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

bulk yaparsam daha çok kaslarınım değil mi hocam eğer bir fark olmucaksa bulk yapmıcam
  4. E

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

2aydır spora gidiyorum 72kilodan 67 kiloya düştüm yağ oranım %15den %10a düştü vucüdum şekillenmeye filan başladı şimdi benim kas kazanmam için direkt günlük ihtiyacımı alıp ağırlık antermanına devam etmem mi lazım yoksa clean bulk yapıp+300/500 kalori fazla alıp öyle mi kas geliştirsem daha iyi...
  5. E

İtemsatış’tan playstation hesabı almak mantıklı mı?

denicem hocam ya zaten 2 hafta kalsa yeter bitiririm oyunu 2 haftaya
  6. E

hocam hesabu aldım şimdi dayanamadım adam direkt verdi oyunu indiriyorum şuanda hesapta sadece bir oyun var başka yok oyun inince interneti kapatmamı söyledi main hesap banlanmasında ondan korkuyorum baya oyun var çünkü
  7. E

Dying light the beast oynamak için almak istiyorum Satıcı güvenilir gibi 1000+başarılı işlemi var korkum şu kendi hesabım banlanır mı veya konsol banı yer miyim? Hesabı QR koduyla bağlıyormuşuz
  8. E

Fitness programım nasıl?

hocam sizide baya yordum hakkınızı helal edin 😅ama bilen birine danışmak istiyorum programımı düzenledim böyle nasıl olmuş pazartesi: göğüs omuz arka kol(göğüs ile omuz 3’er set 3 hareket arka kol 4’er set 2 hareket) salı:sırt ön kol(sırt 3’er set 3 hareket ön kol 4’er set 2 hareket)...
  9. E

Fitness programım nasıl?

hocam full budy ile gelişemem ki ama kaslarımı hiç dinlendirmemiş olurum her gittigim gün tüm vucut çalışmış olucam
  10. E

Fitness programım nasıl?

push pull legs ne oluyor ki hocam bilmiyorum itiş cekiş bacak mı ama sanırım bu başlangıç için uygun olmayabilir onu bunu boşverde ben nasıl günde 140gr protein alıcam ailem her gün tavuk mu yenir diyor protein almanın en kolay yolu tavuk değil mi türkiyede anlatamıyorum
  11. E

Fitness programım nasıl?

hocam 2 sorum daha olucak birincisi ise spora gitmedigim günler günlük protein ihtiyacımı almam gerekiyor mu ve ben yaklaşık 5 6 aydır 72 kiloyu koruyorum kilomu korurken sabah kahvaltısı filan yapmıyordum hiçbir zaman öğlen döner filan veya tavuk pilav yiyordum akşamda ev yemeği günlük 3bin...
  12. E

Fitness programım nasıl?

hocam ilk başlarda hissediyordum 1 ay kadar son 2 ay tık yoktu formu filan bozmadım kesinlikle 3.ayın sonunda da bırakmıştım neyse hocam iyi geceler sizide yordum kusura bakmayın
  13. E

Fitness programım nasıl?

çok teşekkür ediyorum kafamı rahatlattığınız için dedigim gibi ilk 2 3 hafta full body giricem her bölgeye gittigim günler 1-2 hareket koyarım hamlıgı atarım ve hangi hareketleri yapacağıma karar veririm makine ağırlıklı olarak düşünüyorum başlangıç olarak tek korkum yine eskisi gibi göğüsümü...
  14. E

Fitness programım nasıl?

zaten hocam ilk bir ay filan adaptasyon sürecinde olucam trde boş salon yok hepsi dolu illa ki bu hareketlerden birini yapamıyacam sıra beklemek yerine başka bir şey yapıcam o yüzden aslında programa tam uyamıyoruz salon kalabalığından dolayı iş saatine gelecek olursak günde 9 saat çalışıyorum...
  15. E

Fitness programım nasıl?

anladım hocam ama sizin yazdığınız program ile her kas grubu haftada bir çalışıyor amaç 4 günde bir o kas grubunu çalıştırmak yoksa gelişmez diyen uzmanlar vae aklım karıştı 6 ay önce yaptığım programdaki hareketler tabii baya değişiklik olucak en basit değişiklik 3set olucak hepsi ön kol arka...
  16. E

Fitness programım nasıl?

aslında hocam doğruyu söylemek gerekirse bu programı ben 6 ay önce uygulamıştım ilk haftalar gücüm yetiyordu daha sonrasında ne oldu bilmiyorum artık setleri çıkaramamaya başladım kaslarımı hissetmiyordum moralim baya bozuktu düşünsene göğüs çalışıyorsun ama hissetmiyorsun hissetmeyince daha çok...
  17. E

Fitness programım nasıl?

bacak haftada bir çalışmak zorundayım yoksa 6 gün gitmem gerekiyor 5 günde max böyle olmuyor mu? 2 hafta full body yapmayı planlıyorum spor geçmişim var formları biliyorum
  18. E

Fitness programım nasıl?

yeni başlıyorum Merhaba arkadaşlar yaşım 18 kilo 72 boy 179. Amacım kas kütlesi kazanmak. Pazartesi: Göğüs arka kol bilek. Salı: Sırt ön kol. Çarşamba: Bacak omuz. Perşembe: Off. Cuma: Göğüs arka kol bilek. Cumartesi: Sırt ön kol omuz. 5 günlük bir program hazırlamam lazımdı. Daha...
  19. E

Askerliğimi erteleyebilir miyim?

nasıl yapıcam e devletten
  20. E

Askerliğimi erteleyebilir miyim?

hocam cevap bekliyorum sizden 😅 @CharlesPolat
Geri