Arama sonuçları: *

1. D

Yardım HDD DEN SSD YE GEÇİNCE FORMAT

gamegaraj üzerinden 1 yıl önce aldım pollux 3an modeli içeriği değişmiş olabilir
  2. D

boot menüsünden hdd yi secip format atmak icin hazırladıgım usb yi secsem daha sonra icinde windows olan diski bicimlendirsem pc yi kapatıp yeeniden acsam zaten acılmayacak bu sefer de ssd yi secsem boot icin icine direk kursam windowsu olmaz mı ?
  3. D

Merhabalar, Bu gün 1TB lık hdd li sistemime 500 gb ssd aldım hdd içindeki windowsu silip nasıl ssd icine yeni windows kurabilirim bilmiyorum biraz araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Ek olarak disk yönetimini açtığımda diski algıladıgını gördüm ama iki secenek sunuyor hangisini seçmeliyim...
  4. D

Öneri SANDİSK ULTRA 3D 500 GB

eve geçince bir bakayım kronik sorunu falan var mi sıkıntı çıkarır mı. Teşekkürler :)
  5. D

500 gb almak istediğim için bunu alıyorum zaten daha çok param olsa samsung evo alırdım :D benim derdim kronik sorunu var mı, sıkıntı çıkartır mı.
  6. D

Merhabalar, https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-500-gb-ultra-3d-sdh3-500g-g25-2-5-sata-3-0-fiyati,102183961.html Bu ssd yi almak istiyorum 1650 li sisteme 1tb hdd yakışmıyor 500₺ gibi bir fiyatı var sizce alınır mi ? Bu arada maalesef anakartim m.2 desteklemiyor :/
  7. D

Bilgisayarımın hangi donanımı arızalı bilmiyorum

Bilgisayarım ortalama 5 yıllık. Son 1 yıldır bu sıkıntılarla boğuşuyorum. Çok farklı sorunlar gördüm artık karşılaşmadığım sorun kalmadı sanırım. Bilgisayarımın açılması 20 dk yı buluyor bazen ve açıldığında ekran kartını görmüyor yeniden başlatmak gerekiyor. Yeniden başlatma 1 kere ile kalmıyor...
Geri