Yardım HDD DEN SSD YE GEÇİNCE FORMAT

DYN4MO

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar,

Bu gün 1TB lık hdd li sistemime 500 gb ssd aldım hdd içindeki windowsu silip nasıl ssd icine yeni windows kurabilirim bilmiyorum biraz araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Ek olarak disk yönetimini açtığımda diski algıladıgını gördüm ama iki secenek sunuyor hangisini seçmeliyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

Ekler

• ssd secm.jpg
    ssd secm.jpg
    113.4 KB · Hit: 76
Merhabalar,

Bu gün 1TB lık hdd li sistemime 500 gb ssd aldım hdd içindeki windowsu silip nasıl ssd icine yeni windows kurabilirim bilmiyorum biraz araştırdım hiçbir yerde bulamadım. Ek olarak disk yönetimini açtığımda diski algıladıgını gördüm ama iki secenek sunuyor hangisini seçmeliyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
Windowsu silemezsiniz ya hepsini sizlersiniz yada kalır

boot menüsünden hdd yi secip format atmak icin hazırladıgım usb yi secsem daha sonra icinde windows olan diski bicimlendirsem pc yi kapatıp yeeniden acsam zaten acılmayacak bu sefer de ssd yi secsem boot icin icine direk kursam windowsu olmaz mı ?

Rufus programı aracılığı ile indirdiğiniz Windowsu usb diske yazın ve kurulumu başlatın. Windowsun kurulu olduğu diski formatın disk ekranında silin ve Aldığınız SSD yi seçerek kurulumu başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şaka mı yapıyorsunuz yoksa yanlış mı telafuz ettiniz ? :D

Merhabalar,

Bilgisayarınızın marka ve modeli nedir?

Rufus programı aracılığı ile indirdiğiniz Windowsu usb diske yazın ve kurulumu başlatın. Windowsun kurulu olduğu diski formatın disk ekranında silin ve Aldığınız SSD yi seçerek kurulumu başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şaka mı yapıyorsunuz yoksa yanlış mı telafuz ettiniz ? :D
Şey demek istedim hocam, eğer Windows da disk bölümlenmemiş diskin hepsine kurulmuş ise Windows silinmez sadece

Geri