- Reaksiyon skoru
- 843
elimde 1tb segate baracuda 5900rpm 100de 100 saglıklı max 48 derece bi hdd var 320 ye alıcı bulmuştum lakin evde kaos ortamı çıktığı ve zeki anneme bişey anlatamamamdan sinirlenip ibana gelen parayı geri föndermek zorunda kaldım ama bildiğimi okuyacağım gülü seven dikenine katlancak
satarım yine 320 350 arası ssd öneriniz varmı extra para eklemek ıstemıyorum yoksa kalsın ılerde mi ssd cekeyım
satarım yine 320 350 arası ssd öneriniz varmı extra para eklemek ıstemıyorum yoksa kalsın ılerde mi ssd cekeyım
Post automatically merged:
hatta bi yerden para bulup extra bunumu alayım windowsu buna kurarım james iyi markamıdır https://www.incehesap.com/james-don...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=38640elimde 1tb segate baracuda 5900rpm 100de 100 saglıklı max 48 derece bi hdd var 320 ye alıcı bulmuştum lakin evde kaos ortamı çıktığı ve zeki anneme bişey anlatamamamdan sinirlenip ibana gelen parayı geri föndermek zorunda kaldım ama bildiğimi okuyacağım gülü seven dikenine katlancak