Arama sonuçları: *

1. PRO45X

Öneri 50 Bin TL ye Hangi İphone'yi Almalıyım.

Can sıkıcı bir durum, bu kadar bütçe ($1.400 dolar küçük bir meblağ değil) 60hz gerçekten can sıkıcı.
  2. PRO45X

Türkiye cihazı alacaksan, pro modellerden bütçene uygun olanı al düz seriler üzebilir. 60 hz...
  3. PRO45X

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak yerine doktora gitmeyecek yaşta biriyle görüşme yapmıyoruz sanırım. Üslupsuz yanıtlar vermeyin, spora devam et derken, biceps çalış yazmış gibi...
  4. PRO45X

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

Gitmeye devam et, çalışmayan kasların çalıştığı için böyle. Halk arasında et kesiği olarak bilinir, havalar soğuk ama soğuk su tutarsan iyi gelir. Spora devam et.
  5. PRO45X

₺40.000 Bütçe Parça Önerisi

Teşekkür ediyorum, cihazları yok fiyatına satmak istemiyorum açıkçası ama satış yaparsam ve anakart güncellemesi yaparsam ilgili işlemciye bakacağım. Ekran kartı için araştırma yapacağım, önerin için teşekkürler.
  6. PRO45X

Yurt dışı cihaz mı alacaksın?
  7. PRO45X

12 AY TAKSİT İLE TELEFON ALABİLECEĞİMİZ BİR YER VAR MI

Kapalı kutu aldım evet hatta daha da önemlisi ben cihazı açıp bakmadım bile mekanda, her şeyi evde kontrol ettim. Satın aldığım yerde gayet ilgiliydi NO-Active cihazdı, cihazı açtığım gibi garantisi benim açtığım tarihle başladı, kutu ve cihaz IMEI'leri de aynı şekilde kontrol ettim. 3D Tools...
  8. PRO45X

Teşekkür ediyorum, şu anda bu sistem üstüne 5070 düşünüyorum. Stok bulabilirsem ilgili fiyat üstünden, biraz daha bekleyebilmek isterim. Tabii doğum günü de yaklaştığı için, çok fazla vaktimde yok aslında bilmiyorum nasıl ilerlemeliyim iyice kafam karıştı açıkçası..
  9. PRO45X

Cihazını yurt dışı alacaksan, hemen hemen her yer taksit yapıyor. 16PM var bende 50'ye geldi. 6 ay şeklinde, piyasası da 43-45 arası zaten.
  10. PRO45X

Evet, fatura istiyorsan tabii bilemem ancak farklı şekiller ile taksitli cep telefon satışı yapılmakta. Benim kendi satın alım yaptığım yerde sadece vade farkı alındı fakat yollar değiştikçe tabii ki taksitte vade + komisyon olarak ilerleyebiliyorlar. Tabii burada en önemli husus, alacağınız...
  11. PRO45X

Öncelikle almak istediğin telefon yurtiçi mi yoksa yurtdışı mı? Akabinde ürünler için orijinal fatura vs. istiyorsan bu durum için bilgim yok ancak konu ile ilgili olarak her hangi sarı site ilanından birini aradığın taktirde taksit seçeneğini farklı şekilde yapıyor. Bu şekilde kendi telefonumu...
  12. PRO45X

Teşekkür ediyorum, tuzlu gözüküyor fiyatı ama dikkate alacağım.
  13. PRO45X

Teşekkür ederim, AMD tarafında 4070 SUPER'e rakip aynı fiyat bandında ekran kartlarına bakabilirim. Teşekkür ederim destek olan arkadaşlara.
  14. PRO45X

Maalesef, İzmir'de oturuyorum ve parçalar gerçekten 0 Amazon'dan alınmıştı, Prime kutusunu bile atmadım test ettim. Sonrada öylece kaldı, ikinci el piyasasını da bilmediğim için tecrübe olmadığından satışımda zor olur gibi yine de teşekkür ederim. Çok teşekkür ederim önerin için bunu...
  15. PRO45X

Kasa ve anakart için değişikliğe gitmek istemiyorum, bu durumda değişiklik yapmam halinde DDR5 hazır sistemlere yönelmem daha mantıklı oluyor aslında elimdeki parçaları da değerlendirmek istiyorum. Elimden çıkaracak kadar vaktim yok.. :(
  16. PRO45X

Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3200 MHz CL16 Kingston PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD olarak RAM ve SSD almam durumunda bütçeden de hatrı sayılır bir ücret düşmüş oluyor, daha iyi bir seçim olacaksa bu şekilde de tercih edebilirim. Sıvı soğutucu için yanıtın adına teşekkürler, soğutma...
  17. PRO45X

Öncelikle merhaba, kardeşime bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Elimde olan parçaların üstüne eksik parçaları tamamlamak istiyorum. Bu konuda fikir ve bilgilerinizi ihtiyacım var. Elimde olan parçalar: Kasa:MSI Forge 100R Anakart:MSI MAG B550 Bazooka Bu 2 parça elimde 0 olarak mevcut...
Top Bottom