Neler Yeni

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

faxunited

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efecan subaşı
İşaretlediğim kısım kolumu açarken öyle bi ağrıyor ki biraz zar zor açıyorum tamamen açamıyorum 3 gün oldu spora başlayalı hamlık ağrısı mı normal mi yoksa ters bi durum var mı?
Kolumu açtım mı kapatamıyorum kapattım mı açamıyorum aşırı ağrıyor
Yeni başladığın için öyle olması normal 1 2 gün gitme sonra gidince kolunu zorlamayan şeyleri hafif yap alışırsın sonra

PRO45X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, PS, Xbox
Steam
my pc sucks
Discord
JmfxGG#7540
Steam ID
https://steamcommunity.com/id/Jmfx/
Epic Games
JmfxGG
Discord
JmfxGG#7540
Sacma sapan tavsiye vermeyin belki zedeledi kalici hasar mi biraksin? Dinlenditsin 2 3 gun kolunu.Cok gitmek istiyosan bacak calis
Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak yerine doktora gitmeyecek yaşta biriyle görüşme yapmıyoruz sanırım. Üslupsuz yanıtlar vermeyin, spora devam et derken, biceps çalış yazmış gibi bir hava mı var?

Spectre_zz

80+ Bronze
Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak yerine doktora gitmeyecek yaşta biriyle görüşme yapmıyoruz sanırım. Üslupsuz yanıtlar vermeyin, spora devam et derken, biceps çalış yazmış gibi bir hava mı var?
üslubumda bir sorun yok arkadaş inadına kol çalışmaktan bahsediyor madem o kadar istekli çalışsın eğer bi sorun varsa daha da ilerler kalıcı sorunlar ortaya çıkar ben uyarımı yaptım , herkes kafasına göre.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa Aydemir
üslubumda bir sorun yok arkadaş inadına kol çalışmaktan bahsediyor madem o kadar istekli çalışsın eğer bi sorun varsa daha da ilerler kalıcı sorunlar ortaya çıkar ben uyarımı yaptım , herkes kafasına göre.
birincisi kime göre neye göre saçmalık beğenmediğin cevap, adamın tarif ettiği şey tam olarak hamlık ağrısı ve bölgeside doğru ayrıca 3.gün olduğunuda söylemiş ağrıması çooook doğal ağırlıkları yüklü girmiş 2 3 güne kalmaz geçer dinlenedebilir çalışadabilir bir sorun olmaz bende gitmesini tavsiye ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin forearm ile bicepsi baglayan kasta sorun var
ama bu yanlış ve yanıltıcı bir cevap herhangi bir kasta sorun olduğunu nerden anladın

Spectre_zz

80+ Bronze
birincisi kime göre neye göre saçmalık beğenmediğin cevap, adamın tarif ettiği şey tam olarak hamlık ağrısı ve bölgeside doğru ayrıca 3.gün olduğunuda söylemiş ağrıması çooook doğal ağırlıkları yüklü girmiş 2 3 güne kalmaz geçer dinlenedebilir çalışadabilir bir sorun olmaz bende gitmesini tavsiye ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bu yanlış ve yanıltıcı bir cevap herhangi bir kasta sorun olduğunu nerden anladın
sorundan kasıt ağrının olduğu bölge dost. Bu işle 5 senedir uğraşıyıyorum kası zardan çıkan mı dersin tendonu kopan mı dersin bir sürü arkadaşımdan deneyimim oldu kendim de dahil. Forumda ağrı yazısını görüp hamlık diyip geçiştirmek cahilliktir.Bunun altında başka sebepler yatabilir adam sadece ağrıyor demiş kimse allah değil tövbe haşa kimse bilemez ne oldugunu bu yüzden 3 4 gün üzerine gitmeyip dinlendirip ne olduğunu anlaması gerektiğini söyledim arkadaşa ama herkes hala karşı çıkıyor bana gitsin bakalım gerçekten bir sorun varsa ne oluyormuş göreceğiz.

Top Bottom