Neler Yeni

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

faxunited

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efecan subaşı
İşaretlediğim kısım kolumu açarken öyle bi ağrıyor ki biraz zar zor açıyorum tamamen açamıyorum 3 gün oldu spora başlayalı hamlık ağrısı mı normal mi yoksa ters bi durum var mı?
Kolumu açtım mı kapatamıyorum kapattım mı açamıyorum aşırı ağrıyor
Yeni başladığın için öyle olması normal 1 2 gün gitme sonra gidince kolunu zorlamayan şeyleri hafif yap alışırsın sonra

PRO45X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, PS, Xbox
Steam
my pc sucks
Discord
JmfxGG#7540
Steam ID
https://steamcommunity.com/id/Jmfx/
Epic Games
JmfxGG
Discord
JmfxGG#7540
Sacma sapan tavsiye vermeyin belki zedeledi kalici hasar mi biraksin? Dinlenditsin 2 3 gun kolunu.Cok gitmek istiyosan bacak calis
Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak yerine doktora gitmeyecek yaşta biriyle görüşme yapmıyoruz sanırım. Üslupsuz yanıtlar vermeyin, spora devam et derken, biceps çalış yazmış gibi bir hava mı var?

Spectre_zz

80+ Bronze
Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak yerine doktora gitmeyecek yaşta biriyle görüşme yapmıyoruz sanırım. Üslupsuz yanıtlar vermeyin, spora devam et derken, biceps çalış yazmış gibi bir hava mı var?
üslubumda bir sorun yok arkadaş inadına kol çalışmaktan bahsediyor madem o kadar istekli çalışsın eğer bi sorun varsa daha da ilerler kalıcı sorunlar ortaya çıkar ben uyarımı yaptım , herkes kafasına göre.

Top Bottom