Arama sonuçları: *

1. M

Galiba işlemcim yandı ne yapmalıyım ?

Hocam şimdi denedim kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma seçeneğinde fakat halen devam ediyo sorun
  2. M

Arkadaşlar ek olarak biosu güncelledim driverları güncelledim arkadaşın verdiği kodları yazdım ve ilk baştaki gibi nadiren olmaya başladı ilgnç bi şekilde fakat sorun çözülmüş değil donanımsal olduğuna kanaat getirdim ve mecburen servise vereceğim. Merak edenler için servis sonrası sorunlu...
  3. M

Baya bi yonga seti driverı falan indiriyo ben bunları kendim hiç indirmemiştim sadece nvidia indirmiştim bu bi insin sonra dediğinizi deneyim sorun umarım çözülürse çözümünü eklerim
  4. M

Tamamdır hocam ilginiz için çok teşekkürler
  5. M

Eskisini ddu ile kaldırmam gerekiyo değil mi
  6. M

Olayların ve hataların hepsinde aynı şey vardı birer tanesini çektim
  7. M

@TyShame Hocam sizin için bidaha cpu test ettim 1 dakika içinde 2 kere gitti geldi pc fakat geldiğinde test devam ediyodu süreçte kaydedilen max sıcaklık 82 gösteriyo
  8. M

Bu mu hocam 1736281986 Yazılımsal olsa biosta olmaması gerekmez mi hocam
  9. M

Hocam başlarda windowsta gezerken olmuyodu gitgide kötüleşti şuan windows ekranında da oluyo. Bios ekranında beklerken olmadı sadece biostan test yaptığımda gitti yine komple klavye ışığıyla beraber
  10. M

Yani testi başlattıktan 3 saniye sonra kapanıyo sonra 3-4 dakikaya kendine geldiğinde not edilen max sıcaklık 76 gözüküyo
  11. M

Şöyle ki ben ptm7950 uyguladım ve hep stantla kullandım en yüksek grafikte bile 80i geçmiyodu sıcaklıklarım. Videoda görüldüğü gibi ekran kapanınca klavye ışığı da gidiyor fan bi süre dönüp fan da kapanıyo sonra
  12. M

Servise gönericem zaten de thermal macun değişimi yaptığım için garanti dışı falan bırakmazlar inşallah 1736280309 Bir de şu yüzden işlemciden şüpheleniyorum fabrika verisi 120w olan 4060a 120w çektiriyorum testte hiçbişey olmuyo sorun işlemcide yaşanıyo sadece belki alakası yoktur tabi bilmiyorum
  13. M

Hocam windowsu açmadım bios üzerinden işlemci testi yaptım sorun biosta da oldu 1736280069 İşlemci doğrudan yanmasa da diğer işlemci elemanları bozulmuş olabilir anlamında söyledim
  14. M

R7 7840hs 4060 victus 16 kullanıyorum. Sorun 4-5 gündür yaşanıyo ve öncesinde sadece oyunlara girdiğimde oluyodu ve kısa aralıklarla yaşanıyodu. Sorunu anlamak için occt de donanımları test etmeye başladım işlemci testinde sorun çok ağır şekilde oldu. Sonra laptobu açıp pilden çıkartıp biraz...
Top Bottom