merther033
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mert Öztürk
R7 7840hs 4060 victus 16 kullanıyorum. Sorun 4-5 gündür yaşanıyo ve öncesinde sadece oyunlara girdiğimde oluyodu ve kısa aralıklarla yaşanıyodu. Sorunu anlamak için occt de donanımları test etmeye başladım işlemci testinde sorun çok ağır şekilde oldu. Sonra laptobu açıp pilden çıkartıp biraz bekledim bios sıfırlansın diye ve sıfırlandı tekrar açtığımda yine bu cpu stress yaptım bu sefer baya bi gitti 10dk ekran görüntü hiç gelmedi sonra ara ara gelmeye başlayınca kapattım hemen. Sonra tekrar açtım bu sefer windows açıldıktan sonra direkt gitmeye başladı kapattım hemen ve hp desteğin sayfasında bios üzerinden girilen proccessor test diye biryer vardı orayı denedim pc yarım saattir kapalı ne kapatabiliyorum ne ekran geliyo sanırım işlemci komple yandı. Garantiye vereceğim fakat 1 ay kadar önce macun değişimi yapmıştım umarım garanti dışı falan demezler yoksa pcyi kaldır çöpe at şeklinde oldu galiba. Sorunun başlarda videosunu almıştım ekliyorum. Fikirlerinizi belirtin lütfen teşekkürler.