Neler Yeni

Galiba işlemcim yandı ne yapmalıyım ?

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MURAT ABAY
Laptop kapak sensörü arızası bu. Sistem sürekli kapak kapatıldığını ve açıldığını algılıyor. O yüzden ekran ve klavye ışıkları gidiyor. Hocam harici bir monitör, klavye, fare takıp güç ayarlarından kapak kapatıldığında hiçbirşey yapma seçeneğini seçin. Bu şekilde sistem çalışmaya devam etmesi lazım. Neler oluyor bir gözlemleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Öztürk
Laptop kapak sensörü arızası bu. Sistem sürekli kapak kapatıldığını ve açıldığını algılıyor. O yüzden ekran ve klavye ışıkları gidiyor. Hocam harici bir monitör, klavye, fare takıp güç ayarlarından kapak kapatıldığında hiçbirşey yapma seçeneğini seçin. Bu şekilde sistem çalışmaya devam etmesi lazım. Neler oluyor bir gözlemleyin.
Hocam şimdi denedim kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma seçeneğinde fakat halen devam ediyo sorun

jwickk05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MURAT ABAY
Hocam şimdi denedim kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma seçeneğinde fakat halen devam ediyo sorun
Harici monitör için demiştim ben o ayarı. Kapak kapatılınca pc uykuya geçmesin diye dedim. Her halükarda kapak kapatılınca anakart tarafından ekran ve klavyenin güç kesiliyor. İşletim sistemiyle alakalı değil.

Top Bottom