_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Bu yorumu arıyordum. Klavyene sağlık.Anakartta bi yerleri yakmış olma ihtimalin olabilir çok kurcalamadan servise götür bence garantisi varsa
Bu yorumu arıyordum. Klavyene sağlık.Anakartta bi yerleri yakmış olma ihtimalin olabilir çok kurcalamadan servise götür bence garantisi varsa
Hocam şimdi denedim kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma seçeneğinde fakat halen devam ediyo sorunLaptop kapak sensörü arızası bu. Sistem sürekli kapak kapatıldığını ve açıldığını algılıyor. O yüzden ekran ve klavye ışıkları gidiyor. Hocam harici bir monitör, klavye, fare takıp güç ayarlarından kapak kapatıldığında hiçbirşey yapma seçeneğini seçin. Bu şekilde sistem çalışmaya devam etmesi lazım. Neler oluyor bir gözlemleyin.
Harici monitör için demiştim ben o ayarı. Kapak kapatılınca pc uykuya geçmesin diye dedim. Her halükarda kapak kapatılınca anakart tarafından ekran ve klavyenin güç kesiliyor. İşletim sistemiyle alakalı değil.Hocam şimdi denedim kapak kapatıldığında hiçbir şey yapma seçeneğinde fakat halen devam ediyo sorun