Arama sonuçları: *

1. K

2006 Focus 2 300bin km alınır mı

Türkiye piyasası malesefki çok yükseldi bikaç sene önceye bu fiyatlara güncel araçlar bakılabiliyodu şuanda temiz tofaşlar bu fiyattan gidiyo, güncel bir araba bulmak çok zor kriterleriniz nedir tam olarak bilmiyorum ama bu fiyatlarda çok seçici olmamak gerekli bence bu fiyatlara symbol, megan...
  2. K

2006 Focus 2 300bin km alınır mı

zamanında 11 model focus station vardı 1.6 dizeldi güzel arabaydı ama satarken çok uğraştık piyasasının baya altında vermiştik km 250k civarlarındaydı tabi dizel arabanın km si yüksekte girmek kumar oynamak, uzun süreli kullanıcam diyorsunuz düzenli araba kullanıyor musunuz bilmiyorum ama 7 8...
  3. K

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

niye sen motor ve işlevsel öncesinde misin dostum yazdıklarına dikkat et benimle şahsi bi derdin olabileceğini sanmıyorum saygısızlık yapma işine bak
  4. K

tekrardan dediğim gibi forumu boş yere meşgul etmeye gerek yok çünkü bunun sonu bir yere çıkmayacak siz her önünüze gelen yere park etmeye devam edin bi gün arkanızdan motor değilde tır gelir o zaman ne reflektöre ne araç masrafına gerek kalıcaktır.🙂 iyi günler dilerim kazasız belasız sürüşler.
  5. K

buyur kendi yazını oku kendi yazını sana açıklayamayacağım çünkü ya daha önce hiç trafikte araç kullanmadın ya da dalga geçmeye yer arıyorsun. 1736358751 forumuda gereksiz meşgul etmeye gerek yok çünkü saçmalıklar zırvalıyosun, burdan kendi adıma ve arkadaş adına özür diliyorum konu birazcık...
  6. K

kral sen bizim dalga mı geçiyon az desene millete olasılık bahsetme diyip kendin bahsediyon sonra bide ben bahsetmedim demedim ki diyon dalga mı geçiyon var git işine 1736358122 kral sen araba sürüyon mu bilmiyorum ama trafik hakkında pek bilgin yok bikaç sene önce sigortadan ileri sürüç...
  7. K

Bence milletle iddialaşmayı kesip yaşanan olaya bak millete olsalıklardan bahsetme diyip yok araba arızalansaydı yok kalp krizi geçirseydi deme abimiz açıkca hatalı orası emniyet şeridi değil telefonla konuşmada trafiği aksatmak için geçerli bi sebep değil, muz cumhuriyeti değil burası yok...
  8. K

😂😂
  9. K

arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya sen bunu sorarken kendinden utanmadın mı ben nasıl bu kadar çocukça bi soruyu sorabilirim diye olasılıkla konuşma diyosunuz sonra kendimiz olasılık konuşuyosunuz, telefonla konuşmakla kalp krizi geçirmek aynı şey mi. 1736356884 bu arkadaşa da son defa...
  10. K

Helal olsun ama o arkadaş elindeki bayrağı sallamaya devam eder türkiyenin niye ilerleyemediği belli.
  11. K

Tamam bu olayı alıcaksak o yolda emniyet şeridi yok o yüzden bu konuyu olasılıklarla dörtlü yaktım kenara tam yanaştım diyemezsiniz telefonla konuş hayati ve acil bir durum değildir sizin için önemli olabilir ama bunun dış dünya için bir önemi yoktur gidersin cep olan bi yere veya parka açık bi...
  12. K

13. K

tabii ki, saygı ve sevgi çerçevesinde konuşup bişeyleri tartışıyoruz eminim sizden yaş olarak küçüğümdür ama sizde emin olabilirsiniz ki çoğu kuralı biliyorum küçüklüğümden beri araba kullanıyorum, kaza yapan kişi kendisi söylemiş telefonla konuşuyorum diye araba bir ağrıza yapsa emniyet şeridi...
  14. K

tabii ki, saygı ve sevgi çerçevesinde konuşup bişeyleri tartışıyoruz eminim sizden yaş olarak küçüğümdür ama sizde emin olabilirsiniz ki çoğu kuralı biliyorum küçüklüğümden beri araba kullanıyorum, kaza yapan kişi kendisi söylemiş telefonla konuşuyorum diye araba bir ağrıza yapsa emniyet şeridi...
  15. K

Galiba yazılanı kafanızdaki düşünceye dayalı okumuşsunuz olası bir ağrıza durumunda yolun sağına yaklaşıp beklenir burdaki tartışılan konuda zaten yolun sağı.
  16. K

eğer kaza yerinden tutanak tutulmadan ayrılırsanız kaza hiç yaşanmamış gibi davranılır hiç yoktan bi tutanak tutup karşılıklı yaptırıp yırtardınız, iki taraftada hasar var ikinizde hatalısınız herkesin kendi masrafını ödemesi en mantıklısı 1736352526 nasıl en doğru hareketi yapmış ya kurallar...
  17. K

700.000 TL ile 800.000TL ARAÇ ÖNERİSİ

ufak bi araştırmayla güzel bi golf bulabilirsiniz hem piyasası diğer araçlara göre daha hızlıdır temiz bi dsg bulup bakarsanız araçtan zevkte alırsınız, şahsi düşüncem stock olarak pek yakışıklı değil ama ufak aksesuralarla gayet tatlı duruyor.
  18. K

o yolda emniyet şeridi bulunmuyor o yüzden çok acil bi durum olmadıkça orada beklenilemez, diğer cevaplardaki gibi geçerli bahaneler sunarsan hiçbişey olmaz hararet yükseldi sağa çektim dersin.
  19. K

Cruze elektrik sorunu

Merhabalar, yurtdışında yaşıyorum aracım 2014 model chevrolet cruze araçta uzaktan çalıştırma ve 2 defa kapatma tuşuna basınca alarm mevcut, arabayı 2,5 ay önce aldım aküsünde hiçbir problem yokken durduk yere elektrik kesti ilk başta akü bitti sandık takviyeyle çalıştırıp ölçüme götürdük akü...
Top Bottom