Arama sonuçları: *

1. nezamanbitertahmini

Resim nasıl öğrenilir?

Yetenekte önemli de bence çalışılarak yapılmayacak bir şey yoktur diye düşünüyorum
  2. nezamanbitertahmini

Abdyi işgal etme planım

bence sucukları kangala dönüştürmeyelim onlara ikram edelim mutlu huzurlu bir dünya
  3. nezamanbitertahmini

Sosyal medyada türkiye gündemlerinden nasıl çıkılır

Valla benim keşfetim de böyleydi sıfırlasam dahi düzelmiyordu o yüzden yeni hesap açtım diğer türlü zor
  4. nezamanbitertahmini

Hedef Lisans güvenilir mi ?

Hocam mesajınızdan sonra diğer siteleri de inceledim bu siteden almaya karar kıldım. Alalı 4 gün oldu bir problem yaşamadım. Bilerekten anlamadığımı söyledim kurulum konusunda dedikleri gibi yardımcı olacaklar mı diye siparişi geçtikten hemen sonra bizzat bilgisayarıma bağlanıp tüm işlemleri...
  5. nezamanbitertahmini

Sıkıntı çıkmaz mı diyorsun hocam
  6. nezamanbitertahmini

Arkadaşlar merhaba office 21 alacağım lakin diğer sitelerde fiyat olarak çok yükseğe satıyorlar. Reklamlarda hedef lisans office 2021 reklamını gördüm sizce alınır mı? Buradan alışveriş yapan varsa bilgi verebilir mi?
  7. nezamanbitertahmini

Counter-Strike 2 Yeni Operasyon

3-4 ay önce ne operasyonu çıktı bilgi verir misiniz? İnanın hiç haberim olmadı. Bu üzücü oldu
  8. nezamanbitertahmini

Counter-Strike 2 Yeni Operasyon

Counter-Strike 2 de yeni operasyon ne zaman gelecek bilginiz var mı? En son ki operasyon girdap operasyonuydu baya vakit geçti onun üstünden ama yenisi gelmedi
  9. nezamanbitertahmini

Öneri Müzik Öneri Konusu !

10. nezamanbitertahmini

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

Fotosentez
  11. nezamanbitertahmini

Epic Mi? Steam Mi???

Steam ama Epic daha uyguna geliyor. Kararsız kaldım :)
  12. nezamanbitertahmini

Hayalinizdeki araba nedir?

Ah üzümlü kekim... Chevrolet İmpala 67
  13. nezamanbitertahmini

TÜM DÜNYANIN VERİSİ SIZDI!🚨

Sızmayan bir şeyimiz kalmadı herhalde :D O yüzden salla boş ver :D
  14. nezamanbitertahmini

EN İYİ TELEFON HANGİSİ VE NEDEN?

Batarya konusunda avantajlı bir telefon. Genellikle poco serisi oyun oynayanlarla alakalı telefonlardan diye biliyorum.
  15. nezamanbitertahmini

"Bir Kişi mi ölmeli?, Beş Kişi mi ölmeli? Ahlaki Kararınız Ne Olurdu?"

5 kişinin ölmesini vicdanım kaldırmaz ki :( En iyisi hiç orada olmamak herhalde :D
  16. nezamanbitertahmini

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

Şınavını güçlendirmen için ilk başta istisnasız her gün şınav çekmen gerekiyor. Yani örnek veriyorum ilk set 5 tane çektin ya sonra kız şınavına geç. Sigara kullanıyorsan azalt su içimine önem ver ve sağlıklı beslen. Bu kadar basit. Bunları yaptıktan sonra şınavı bir gün arayla çekmeye...
  17. nezamanbitertahmini

Sizce babam normal mi?

Babana psikiyatr önerdiğin zaman sana diyeceği şey "ben deli miyim? Nasıl böyle bir şeyle beni yaftalarsın." yaşın kaç bilmiyorum ama bence bir an önce kendi finansal özgürlüğünü kazan ya da üniversiteye gitmeye bak.
  18. nezamanbitertahmini

22-23 yaşında üniversiteye gidilir mi?

Gerçekten isteyip istememene bağlı bir şey hani ne için okuyacaksın o da önemli. Mezun olup bir mesleğe atılmak için mi okuyacaksın yoksa üniversite ortamı için mi? Bunların cevaplarını sorman lazım kendine. Ama şunu unutma her ikisinde de hiçbir şey için geç değil. Arkadaşım şu an 26 yaşında...
  19. nezamanbitertahmini

Sizce De Komikler Mi?

Böyle bir arşive ihtiyacım vardı teşekkür ederim :giggle:😂
  20. nezamanbitertahmini

Öneri Brawl stars ta 60 hz yeterlimi

Brawl Stars için bence 60 hz yeterli.
Geri