Arama sonuçları: *

• Users: Roche
  • Order by date
  1. R

VALORANT AÇINCA KLAVYEM KAFAYI YİYOR

ÇÖZÜDLÜ GALİBA
  2. R

Valorant Akıcılık Sorunu 165hz

SORUN çözüldü hocam hem akım korumalı prize geçtim priz değişikliği yapıp ve zifir seti oyunda bir çok yabancı formda sorunlu oldugu belirtlilmişti başka bir kaplamalar ve skin alınca sorun ortadan kalktı ek olarak croshair kulaklıgımın optimizasyonuda sorun yaaratıyordu şuan düzeldi böyle...
  3. R

TEŞEKKÜRLER HOCAM ELEKTRİKLE İLGİLİ OLDUGUNU DUSUNUYORUM ARTIK İCLOUE SİLİNCE BİRAZ DÜZELDİ ESKİSİ KADAR DEĞİL
  4. R

riot repairer mi ne diye bir uygulama sorunu görmek için indirttiler dosya olarak gönderdim
  5. R

ona çok baktım hocam baska hesaplarda gırdıgımde skin olmayan hıssıyatı o kadar yasamıyorum skin çok olan main hesabımda ve baska hesaplarda bu sorun daha belli bariz oluyor
  6. R

hocam malesef sorun hala devam ediyor topraklanma olmayan bir binada olsam böyle bir sorun olur mu?
  7. R

deniyorum hocam ama sanallaştırma ne alaka onu anlamadım onuda kapattım biostan şimdi
  8. R

Selam dostumm, Geri dönüşün için teşekkürler. ️ Şimdi senin için kayıtlarını iyice inceledim, uğraşıp gönderdiğin için teşekkür ederim. Hemen çözüme başlayalım ki oyuna geri dönebilesin. İlk olarak, oyunla çakışabileceği için senden iCue'yu kaldırmanı rica edeceğim. Kaldırdıktan sonra da...
  9. R

Hocam azamide ağ ara belleği frankfurtta deneme yapıp yazıcam teşekkür ederim 1736699165 Freesync kapalı monitörün ayarlardanda baktm oyundada fakat onu açınca nazaran biraz daha düzeliyor oyunda açınca 1736699177 Evet hocam 165 hzde
  10. R

TAM EKRAN PENCERELİ TAM EKRAN DOLDUR LETTERBOX BUNLARIDA YAPTIM HOCAM
  11. R

deniyorum hocam riota attım ticket hala dönüş yapmadılar
  12. R

Hocam onlarıda ypatım başka formlarda yabancı vs gördügüm kadarıyla onlardada bazen bu sorun varmış hatta gariptir ki 2-3 el maç attıktan sonra azalıyor bu hissiyat ama öyle bir yerde giriyorki oyundan soğutuyor bundan önce böyle bir sorun yoktu bu güncelleme sonrası oldu
  13. R

oyunu silip yükledim format attım yine yükledim sorunun bence optimizasyon oldugunu düşnüüyorum artık
  14. R

deniyorum hocam 1736639840 devam etmekte hocam sorun
  15. R

onuda yaptım hocam düşüğe çekince fps değerleri aynı ama daha çok gidiyor akıcılık format atıp pcyi sıfırladım tekrar indirdim ama yine aynı malesef monitör de sorunmu var diye düşünüyorum ama anlamadım düşükte dediğim gibi daha fazla gidiyor akıcılık bazı kişilerde benle aynı problemden...
  16. R

1736638617 HOCAM onuda yaptım akıcılık anlık git gel yapıyor o şekildede denedim
  17. R

Merhaba Forumda yeniyim ilk konu açışım yanlışım olursa affola , Rtx 3060 ekran kartım var 12gb modeli olan i5 12th işlemcim var 8x2 16 gb ram var (gskill) anakart modelim TUF GAMING B660M-E D4 Monitörüm Asus VG248QG 24" 0.5 ms Full HD Pivot 165 bios güncellemesini yaptım xmp açtım windows...
Geri