ona çok baktım hocam baska hesaplarda gırdıgımde skin olmayan hıssıyatı o kadar yasamıyorum skin çok olan main hesabımda ve baska hesaplarda bu sorun daha belli bariz oluyor
ona çok baktım hocam baska hesaplarda gırdıgımde skin olmayan hıssıyatı o kadar yasamıyorum skin çok olan main hesabımda ve baska hesaplarda bu sorun daha belli bariz oluyor
Şimdi senin için kayıtlarını iyice inceledim, uğraşıp gönderdiğin için teşekkür ederim. Hemen çözüme başlayalım ki oyuna geri dönebilesin.
İlk olarak, oyunla çakışabileceği için senden iCue'yu kaldırmanı rica edeceğim. Kaldırdıktan sonra da bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyunu deneyebilirsin.
Sonrasında sisteminde arka planında çalışan bir modül görüyorum, ismi LsaIso.exe. Bu modül çoğu zaman performans sorunlarının nedeni olabiliyor. LsaIso.exe modülünü devre dışı bırakmak için BIOS'tan VIRTUALIZATION TECHNOLOGY (Sanallaştırma Teknolojisi) isimli ayarı kapatmanı rica edeceğim senden, performansını arttıracaktır.
Çözülürse lütfen bizi bilgilendir, çözülmezse de farklı adımlarla çözmek için burada olacağız.
Sonra görüşmek üzere! RALK
Riot Games Player Support
Mesaj otomatik birleştirildi:
CORSHAİR KULAKLIK UYGULAMASINI KALDIRMAMI İSTİYOR VE SANALLAŞTIRMAYI KAPATMAMI BUNLAR NE İÇİN ACABA