Neler Yeni

Valorant Akıcılık Sorunu 165hz

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Kılıç
Hocam çözünürlük ayarlarından hz 60 da falan kalmış olmasın (sanmıyorum) ama bir bak yine de.
ona çok baktım hocam baska hesaplarda gırdıgımde skin olmayan hıssıyatı o kadar yasamıyorum skin çok olan main hesabımda ve baska hesaplarda bu sorun daha belli bariz oluyor

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
ona çok baktım hocam baska hesaplarda gırdıgımde skin olmayan hıssıyatı o kadar yasamıyorum skin çok olan main hesabımda ve baska hesaplarda bu sorun daha belli bariz oluyor
Hocam afterburner kurup gpu'nun ne kadarının çalıştığına, gpu cpu sıcaklığına bakmayı dener misiniz ?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Selam dostumm,

Geri dönüşün için teşekkürler.
💕

Şimdi senin için kayıtlarını iyice inceledim, uğraşıp gönderdiğin için teşekkür ederim. Hemen çözüme başlayalım ki oyuna geri dönebilesin.

İlk olarak, oyunla çakışabileceği için senden iCue'yu kaldırmanı rica edeceğim. Kaldırdıktan sonra da bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar oyunu deneyebilirsin.

Sonrasında sisteminde arka planında çalışan bir modül görüyorum, ismi LsaIso.exe. Bu modül çoğu zaman performans sorunlarının nedeni olabiliyor. LsaIso.exe modülünü devre dışı bırakmak için BIOS'tan VIRTUALIZATION TECHNOLOGY (Sanallaştırma Teknolojisi) isimli ayarı kapatmanı rica edeceğim senden, performansını arttıracaktır.

Çözülürse lütfen bizi bilgilendir, çözülmezse de farklı adımlarla çözmek için burada olacağız.

Sonra görüşmek üzere!
RALK
Riot Games Player Support

Mesaj otomatik birleştirildi:

CORSHAİR KULAKLIK UYGULAMASINI KALDIRMAMI İSTİYOR VE SANALLAŞTIRMAYI KAPATMAMI BUNLAR NE İÇİN ACABA
Bunlar kullandığı uygulamayı nerden görüyorlar ilginç

hamzaersoy

80+ Bronze
hocam malesef sorun hala devam ediyor topraklanma olmayan bir binada olsam böyle bir sorun olur mu?
hocam öğrenmenin tek yolu var: farklı cihaz, farklı hesap, farklı internet, gerekirse farklı monitör hepsiyle denesen tespit etmen çok daha kolaylaşır

Roche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku Kılıç
hocam öğrenmenin tek yolu var: farklı cihaz, farklı hesap, farklı internet, gerekirse farklı monitör hepsiyle denesen tespit etmen çok daha kolaylaşır
TEŞEKKÜRLER HOCAM ELEKTRİKLE İLGİLİ OLDUGUNU DUSUNUYORUM ARTIK İCLOUE SİLİNCE BİRAZ DÜZELDİ ESKİSİ KADAR DEĞİL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd
Top Bottom