Arama sonuçları: *

1. Hami_Demirtr

Sistem nasıl güzel dizmişmiyim 10 üzerinden kaç ilk defa kuruyorum

At bakalım bı İnşallah Hepsiburadada falan değildir. Hem topladığın sistemin yarısı Hepsiburadan.
  2. Hami_Demirtr

Tek tek toplamak istediğin gibi şekilendirmeni sağlar. Toplu sistemlere sadece biraz özelleştirme yapabilirsin ama daha ucuz ve daha fazla performans alabilirsin.
  3. Hami_Demirtr

Hocam bence Tek tek toplamak yerine toplu Sistem bakın böyle fiyatları daha pahalı oluyor.
  4. Hami_Demirtr

Redmi Note 12'mi Sattım Yerine Ne Alınır?

Hocam 4.2K ne bedavaya telefon vermişsiniz. Bütçeniz ne Kadar 15-20K olur mu ?
  5. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Bu ekran kartı niye bu kadar Ucuz ?

Hocam Radeon a bulaşmak istemiyorum. Hem 7800xt biraz sıkıntılı Coil whine riski yüksek. 1737891066 Akakçe de buldum zaten hocam. Ama aynı fiyat seviyesinde varmış cidden ama İtopyada falan 24Bin
  6. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Bu ekran kartı niye bu kadar Ucuz ?

Bu ekran kartı iyi mi ? PTT ye güven olur mu ? (Kart pttavm.com da )
  7. Hami_Demirtr

Bu sistem 35 Bin TL ye alınır mı ?

Anladım hocam. Nasıl indirim kovalayabiliyorsunuz bilgisayarlar hakkında az çok bilgim var. Bana 35K ya bir sistem bulamaz mısın?
  8. Hami_Demirtr

Haklısınız hocam ama olsun ben bu sistemi mantıklı buluyorum nedense bilmiyorum yoksa bana mı öyle geliyor. 25Bin TL zaten ekran kartı. (Benim dediğim sistemde hem 12Ay taksit seçeneği var)
  9. Hami_Demirtr

Hocam ekran kartında Radeon a güvenemem o kadar para vereceğim birde Coil whine siyle optimizasyonu vb. Durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Para verip rahatsız olmak mantıksız.
  10. Hami_Demirtr

Son dediğinize bende katılıyorum hocam. Ama kumar dan farkı kalmıyor %50 ye %50 belki düşük bütçe için de bir sistem yapabilir.
  11. Hami_Demirtr

Hocam bu sisteme feci zam gelmiş geçen gün 39Bin TL' idi. Benim bütçem 35 Hem hocam. 4070 İn fiyatı zaten 35Bin ?
  12. Hami_Demirtr

Neden hocam ?
  13. Hami_Demirtr

Toplu Sistem için Hangi siteyi önerir siniz ?

Game garaj ve Tebilon güzel değil mi ? Taksit seçeneği olan sistemler var mı ?
  14. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Optimizasyon sorunu işlemci

Arkadaşının sistemi ne ?
  15. Hami_Demirtr

Çözüldü✓ Optimizasyon sorunu işlemci

Ram Tek 16 mı yoksa 8×2 mi ?
  16. Hami_Demirtr

Hava Soğutucu tavsiyesi

Cidden güzel mi? Neden bu kadar düşük fiyatta? Satın alabilirim.
  17. Hami_Demirtr

Öneri Mekanik Klavye Önerisi

Bir insan insan değilse efendime söylim o insan insan değildir. SÖKWJFEJFJRJCEJC
  18. Hami_Demirtr

6700xt vs 6800 (Ryzen 5600 )

İlerde yükseltmek isterse yapar. İleride yükseltmeyi düşünüyormusun ?
  19. Hami_Demirtr

6700xt vs 6800 (Ryzen 5600 )

6700xt daha fazla dar boğaz yapabilir. 1080P de oynayacaksan 6600xt daha mantıklı işlemciyle uyumlu.
Top Bottom