Neler Yeni

Bu sistem 35 Bin TL ye alınır mı ?

cah7446

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bünyamin Ömer Asrın Yelis
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistem alınır mı? Bütçemi Max 35K yapabilirim. 4060Ti 16GB VRAM var. ( Ekran kartı 25000Tl zaten nedense bana uygun gibi geliyor) görüşleriniz neler önerebileceğiz bir sistem olursa belirtirseniz sevinirim...

ddr5 giriş seviyesi bir pc bence 30 a daha iyilerini bulabilirsin biraz indirim kovala

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistem alınır mı? Bütçemi Max 35K yapabilirim. 4060Ti 16GB VRAM var. ( Ekran kartı 25000Tl zaten nedense bana uygun gibi geliyor) görüşleriniz neler önerebileceğiz bir sistem olursa belirtirseniz sevinirim...

Alınmaz

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
illa nvidia ve hazır sistem istersen bu da olabilir biraz bütçeni aşar ama bir de rami değiştir
Benim düşündüğüm sistem bütçe 65 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pahalı

Bu fiyatları hakketmiyo ayrıca almışken düzgün bişi al 4060 nedir ya 4070 yap bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamit Demir
Benim düşündüğüm sistem bütçe 65 bin

Pahalı
Hocam bu sisteme feci zam gelmiş geçen gün 39Bin TL' idi. Benim bütçem 35 Hem hocam. 4070 İn fiyatı zaten 35Bin ?

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Hocam bu sisteme feci zam gelmiş geçen gün 39Bin TL' idi. Benim bütçem 35 Hem hocam.
Bu sistem i pc hocası çektiğinde 35 bin civarlarındaydı sonradan 43 bin olmuş bende monitör fln ekledim 52.744,95 lira tuttu normalde bütçe 65 bin e kadar çıkıyo da Tassaruf etmek istedim yoksa 4070 ti süperli veya 5070 li bi sistem alırdım şuanlık şu sistem ı almayı düşünüyorum

Hocam bu sisteme feci zam gelmiş geçen gün 39Bin TL' idi. Benim bütçem 35 Hem hocam. 4070 İn fiyatı zaten 35Bin ?
Benimde geçen 75 bindi sonra 65 oldu sonra 55 derken 52.744,95 bine çekmiş oldum monitör dahil 52.744,95 olmasa ekran kartını veya soğutucuyu yükseltir dim ilerde 360 mm soğutucu eklerim

Şu pc hocası yeni f/p sistem ceksede onu alsam diyom içimden

50 -55 bin civarı nvdia / amd ekran kartlı bi sağlam f/p sistem kursa çok güzel olur

Son düzenleme:

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Son dediğinize bende katılıyorum hocam. Ama kumar dan farkı kalmıyor %50 ye %50 belki düşük bütçe için de bir sistem yapabilir.
Düşük bütçe için yaptığı sistemlerin oyun performans ı iyi olmuyo üst segment için yapsın 50-55 bin arası yaparsa iyi olur genelde üst segment videolarını 55 bin üstü yapıyo tuzlu geliyo

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
A''
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamit Demir
7700xt 7500f sistem vardı 35k civarı
Hocam ekran kartında Radeon a güvenemem o kadar para vereceğim birde Coil whine siyle optimizasyonu vb. Durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Para verip rahatsız olmak mantıksız.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Hocam ekran kartında Radeon a güvenemem o kadar para vereceğim birde Coil whine siyle optimizasyonu vb. Durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Para verip rahatsız olmak mantıksız.
katılıyorum radeona güvenmeme konusunda ama bir konuda bilgilendireyim yeni nesil ekran kartı modellerin nerdeyse hepsinde coil whine var. Nvidia dahil çoğunda. Genellike asus dual modellerde çok gözüküyor (kendi tecrübem ve forumlar). tabi bunların sesi bazılarında çok bazılarında test ekibinin Standart diye nitelendirdikleri ses düzeyinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamit Demir
katılıyorum radeona güvenmeme konusunda ama bir konuda bilgilendireyim yeni nesil ekran kartı modellerin nerdeyse hepsinde coil whine var. Nvidia dahil çoğunda. Genellike asus dual modellerde çok gözüküyor (kendi tecrübem ve forumlar). tabi bunların sesi bazılarında çok bazılarında test ekibinin Standart diye nitelendirdikleri ses düzeyinde.
Haklısınız hocam ama olsun ben bu sistemi mantıklı buluyorum nedense bilmiyorum yoksa bana mı öyle geliyor. 25Bin TL zaten ekran kartı. (Benim dediğim sistemde hem 12Ay taksit seçeneği var)

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Haklısınız hocam ama olsun ben bu sistemi mantıklı buluyorum nedense bilmiyorum yoksa bana mı öyle geliyor. 25Bin TL zaten ekran kartı. (Benim dediğim sistemde hem 12Ay taksit seçeneği var)
tam olarak öyle sayılmaz yani 4060 ti 25k değil sadece bu ekran kartının modeli bu şekilde pahallı, 25k ya 4070 bulabilirsiniz fakat kasa olarak bu fiyatlara bulamazsınız. tahminen satıcı stock eritmek için bu sisteme koymuş diyebiliriz. fiyata gelecek olursam dün İncehesap gaming gecesinde amd 7800 xt (4070 bandında güçlü kart) 7500fle beraber 34k lık bir kasada satılıyordu yani indirim kovalayabilirsiniz veya başka sitelerde de aynı sisteme bakabilirsiniz bana 32-33k bandında olması daha uygun gibi geldi yine de almak istiyorsanız tabi ki alabilirsiniz sistemde sorun göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,207
Üyeler
166,501
Son üye
3m1r
Top Bottom