48K bütçeye bu sistem alınır mı?

Hocam beyaz olması ekran kartının özel sürüm olması vs. çok çekiyor beni incehesaptaki sistem. Sanırım ona zorlayacağım kendimi. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@VanRoyen @RobinToKaro Hocalarım sizce bu incehesaptaki sistemin ilk seçeneği olan Team markalı 4900 okuma, 1900 yazmalı ürün nasıldır. Ssd'de seçimi ondan yana yapsam olur mu. Bütçeyi oldukça düşürmeye çalışıyorum çünkü.
olur tabii ama günümüz ve ilerisi için düşük kalır gibi geliyor. anakartta da 1 tane m2 yuvası olması da o yönden iyi değil. çıkabiliyorsanız 200 lira daha teamin 7400/6200 okuma yazmalısı iyi olabilir. eğer bekleyebilirseniz 1,2 gün daha bekleyin. ben müsait oldukça sistem bakıp atabilirim. sizde başka sistem bakıp atabilirsiniz buraya bakarız daha iyisi de vardır belki

olur tabii ama günümüz ve ilerisi için düşük kalır gibi geliyor. anakartta da 1 tane m2 yuvası olması da o yönden iyi değil. çıkabiliyorsanız 200 lira daha teamin 7400/6200 okuma yazmalısı iyi olabilir. eğer bekleyebilirseniz 1,2 gün daha bekleyin. ben müsait oldukça sistem bakıp atabilirim. sizde başka sistem bakıp atabilirsiniz buraya bakarız daha iyisi de vardır belki
Biraz daha bekleyebilirim hocam sıkıntı yok. Beni etiketlerseniz sevinirim bazen görmüyorum çünkü.

@RobinToKaro Hocam ya da ramleri XPG 16gb'a düşürsem olur mu? Fiyat bu sefer 48.200'e düşüyor.

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Adata 1 TB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Her gün 22:00 da fiyat sepette 44.435 TL oluyor.

ramler iyi hocam kalsın

farklı sitelerdeki benzer özellikli sistemlere de bakalım. vatanın fln indirimi de olucakmış onları da bekleyebiliriz
Ben görüntünün de güzel olmasını istiyorum hocam aklınızda bulunsun. Vatanda sistemler uygun fiyata geliyor ama iştah açıcı değil hem kasalar kötü oluyor hem soğutucu kötü duruyor.

Anakartı B650M-R, RAM'i 32 GB, SSD'i Adata 1 TB, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Her gün 22:00 da fiyat sepette 44.435 TL oluyor.
Hocam incehesaptaki sistem hem beyaz olması açısından hem ekran kartının özel sürüm olmasından dolayı çok içime sindi açıkçası. Eğer bütçem yeterse direk onu alacağım.

Ben görüntünün de güzle olmasını istiyorum hocam aklınızda bulunsun. Vatandaş sistemler uygun fiyata geliyor ama iştah açıcı değil hem kasalar kötü oluyor hem soğutucu kötü duruyor.

Hocam incehesaptaki sistem hem beyaz olması açısından hem ekran kartının özel sürüm olmasından dolayı çok içime sindi açıkçası. Eğer bütçem yeterse direk onu alacağım.
hocanın dediği şekil iyi bence kasada güzel duruyor hem.

hocanın dediği şekil iyi bence kasada güzel duruyor hem.
Yani kasa kötü görünüyor, soğutucu kötü görünüyor, ekran kartı ınno3d modeli çok sade ve şıklıktan uzak görünüyor. Fiyatı uygun ama görüntüsü de hiç cazip gelmiyor.

değiştirilebilir kasayı da mı kötü buldunuz
Evet hocam. Diğer beyaz kasa ile karşılaştırınca gerçekten kötü duruyor. Sadece onu geçtim dediğim gibi soğutucunun görüntüsü berbat zaten ve ekran kartının modeli de çok sade.

hoca sistem gayet iyi.
videosu da var. bunu alıp ileride aynı işlemciden bir tane daha takarsınız gayet iyi olur.

hoca sistem gayet iyi.
videosu da var. bunu alıp ileride aynı işlemciden bir tane daha takarsınız gayet iyi olur.
https://www.trendyol.com/tebilon/am...458642&filterOverPriceListings=false&sav=true sanırım aynısı, aynı satıcı 9 ay taksit de yapıyor.

hoca sistem gayet iyi.
Ram mi demek istediniz hocam? Evet bu sistemden de haberim var ve hoşuma gitti. 2-3 gün içinde daha iyi bir seçenek bulamazsam bunu alıp geçerim muhtemelen.

Taksidi sadece Maxiumum karta ve QNB'ye yapıyor hocam maalesef. Alırsam direk peşin alıp geçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,370
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri