sistemin yeterliyse bu bütçeye alienware 360hz alabilirsin kaliteli diyorsan ya da hz değeri yüksek olsun dersen dragos 500hz monitör vardı 15 civarında.
kaliteli olsa ne olur hocam 15k liradan bahsediyoruz 1080p monitör için. attığım lenovo 320hz ve yarı fiyatına. forumda da birçok kullanan ve memnun kalan...
Merhaba, çoğunlukla cs2 oynadığım bilgisayarım için monitör alacağım. Min. 240hz olacak şekilde bu monitörü beğendim fiyatı değer mi acaba? öneriniz var mı...
https://www.incehesap.com/phantom-prime-oem-paket-fiyati-81071/
Şöyle bir sistem gördüm ssd değiştirip tercih edilebilir mi acaba? Ram de 32 ye çekilir
7500X3D'yi arta kalan silikonlardan birleştirip yeni işlemci diye piyasaya sürmüşler fiyatı da pahalı 11K ne anakart zaten modern a620 5070ti windforce...
Senin 5070Ti ile işin yok knka önce oynadığın oyunların sistem testlerine bak işlemci seç ekran kartı seç cebinden çıkacak 20 30 k fazla para var cebinde...
Çoğunlukla cs2 oynayacağım, ekip var tryhard bir şekilde oynuyoruz. Monitör de 360hz almayı planlıyorum birinci öncelik buna göre FPS alacak bir bilgisayar...