48K bütçeye bu sistem alınır mı?

Ram mi demek istediniz hocam? Evet bu sistemden de haberim var ve hoşuma gitti. 2-3 gün içinde daha iyi bir seçenek bulamazsam bunu alıp geçerim muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksidi sadece Maxiumum karta ve QNB'ye yapıyor hocam maalesef. Alırsam direk peşin alıp geçerim.
tek tek toplama fikrine nasıl yaklaşırsınız hocam? bütçe belki 3,4k daha artar ama daha kaliteli parçalar toplarsınız.

ekran kartını diyat değişmeden palit yapın. m2 -300 tl kingston ram aynı da kalabilir ama +300tl ye twinmos cl36 rgb model. bence bu da gayet iyi

ekran kartını diyat değişmeden palit yapın. m2 -300 tl kingston ram aynı da kalabilir ama +300tl ye twinmos cl36 rgb model. bence bu da gayet iyi
hatta bu daha çok hoşuma gitti diyebilirim.

hatta bu daha çok hoşuma gitti diyebilirim.
Hocam haftaya cuma gaming gecesinden bi şey buldum buldum, bulamazsam bu tebilondaki ya da gamegarajdaki sistemi alacağım.

kesinlikle bu hatta hem 32gb. pchnin 16gb idi. gayet güzel bence alın bunu. risk işi tabi bunu alıp daha iyisi de çıkabilir 1,2 gün sonra ama çok da farklı iyisi çıkmaz bence. ki bunun stoğu da bitebilir.

kesinlikle bu hatta hem 32gb. pchnin 16gb idi. gayet güzel bence alın bunu. risk işi tabi bunu alıp daha iyisi de çıkabilir 1,2 gün sonra ama çok da farklı iyisi çıkmaz bence. ki bunun stoğu da bitebilir.
Dediğim gibi risk alıp gaming gecesini bekleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı artık.

nasıl bir şey atsanız. ya güzel indirim olmazsa? bunun da stoğu biterse. hocam şuan bayağı rakipsiz gibi.
Bir şey bulmadım hocam işte bulurum belki diyorum. Geçen cuma 44-45'e düştü 5070'li sistemler ama ben kaçırdım.

Dediğim gibi risk alıp gaming gecesini bekleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı artık.
siz bilirsiniz ama gaming gecesi iyi de olsa çok ah vah ettiricek bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. en iyi ihtimalle daha iyi bir b650 anakart olur. onun dışında daha iyi olduracak bir şey yok gibi.

ekstra bir şey bulamazsanız bunu alın bence

siz bilirsiniz ama gaming gecesi iyi de olsa çok ah vah ettiricek bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. en iyi ihtimalle daha iyi bir b650 anakart olur. onun dışında daha iyi olduracak bir şey yok gibi.
Şu an incehesapta ki sistem 2-3 bin TL daha ucuza gelse direk onu alırım hocam işte. O yüzden beklemeye karar verdim. Teşekkür ederim fikirleriniz için.

ekstra bir şey bulamazsanız bunu alın bence
Bir şey bulamazsam bunu alacağım zaten.

Şu an incehesapta ki sistem 2-3 bin TL daha ucuza gelse direk onu alırım hocam işte. O yüzden beklemeye karar verdim. Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Bir şey bulamazsam bunu alacağım zaten.
mesela +300 liraya 360mm sıvı soğutucu seçeneği var. tabii siizn işlemciye gerek yok ama bir gün yükselteyim derseniz iyi olur. birde gamegaraja sürekli bakabilirsiniz böyle komik paralara iyi yükseltmeleri fln olabiliyor dikkat etmek gerek.

Hocam konudan alakasız olacak ama şu an için o gamegaraj sitesindeki sistem en iyisi gibi gözüküyor sizce de öyle mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri