30-35 Bin TL bandında 12-16 GB VRAM'li toplama bilgisayar önerileri

ben de birkaç haftadır sistemlere bakıyorum en mantıklı seçenek 9060xt gib geliyor ancak bu sefer sistemdeki diğer parçalarda bi tık ucuza kaçmış oluyorum. Eğer intel tarafına geçersem yaklaşık 27-28 civarına bitirebiliyorum. İlk çıktığı dönemlerde arc serisinin oldukça problem yaşattığını duydum ancak stabilite sorunları hakkında bir bilgim yok maalesef. Yardımcı olabilir misiniz?
İalemci iyiyse iyi performans verir, kötüyse kötü öyle biliyorum ve hatırlıyorum

ooo reis hoşgeldin skdskdsk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bencede 9060xt den fazlasını vermezler bu fiyat bandında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç taksit yapacaksın
minimum 5-6 taksit yapmak istiyorum. İtopyada sistem kolluyorum sürekli bu yüzden. Ayrıca hepsiburada üzerinden de 9 taksit yaptırabiliyorum vade farksız ancak hepsiburada'da düzgün sistem bulabilmek imkansıza yakın. Anca parçaları taksitle alıp kendim toplayacağım da hepsiburada işe yarasın.

minimum 5-6 taksit yapmak istiyorum. İtopyada sistem kolluyorum sürekli bu yüzden. Ayrıca hepsiburada üzerinden de 9 taksit yaptırabiliyorum vade farksız ancak hepsiburada'da düzgün sistem bulabilmek imkansıza yakın. Anca parçaları taksitle alıp kendim toplayacağım da hepsiburada işe yarasın.
Trendyoldada vardı sistemler

Geri