Arama sonuçları: *

• Users: GetR
  • Order by date
  1. GetR

Temudan aldığım mouse pad kırılmadan gelir mi?

Teşekkürler peki kırık gelme ihtimali ne kadar?
  2. GetR

Temudan aldığım mouse pad kırılmadan gelir mi?

Temudan mouse pad almayı düşünüyorum tamperli cam ama gelirken kırılma ihtimali var mı? 45x40cm örnek olarak bu ürün yani 1600 TL veriyorum vergiler dahil geldiğinde kırık çıkarsa üzülürüm iade ile de uğraşamam...
  3. GetR

2.5k bütçe klavye önerisi

https://ulugames.com.tr/products/madlions-mad68-mad60-he
  4. GetR

Beyaz ethernet kablosu önerisi

Kırmızı olan hakkında konşuyorsan onu yanlış atmıştım
  5. GetR

MOUSE PAD ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ

Plastik olanları al diğerlerinde kaydırması filan daha zor oluyor, üst yüzeyi kauçuk filan olanları alma veya deri 1737915880 Bu gönderdiklerin güzel mouse için
  6. GetR

MOUSE PAD ALACAĞIM NE ÖNERİRSİNİZ

Yada boşver kupon beklemeye değmez al geç klassgame veya throne
  7. GetR

Amazon.com.tr yurt içi bu 3 günde teslimat süresi vermişler
  8. GetR

https://www.amazon.com.tr/Wellhise-WH-C610-Cat6-Kablo-Metre/dp/B09XFDK9ZH/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=35KATBVU756CY&dib=eyJ2IjoiMSJ9.WJgz1GNwrGE4omJRUtkWJC0O9eBuzxfylnhcdIOSrZPSLsr8xVh3M2fT0FKDqoTsBADlfGddNYGRTb__-lDNlSwWry3IxheexAmDjwWU37N9h6p1OMTntIIOVKVwOTNrUy7RGen3hVfhXccdRRTtbeVMz5u1Li...
  9. GetR

Yardım Lossless Scalıng alınır mı??

Sana kalmış sistem ne kadar güçlüyse o kadar az input lag oluyor. Ben kullanıyorum 2x çok az fark oluyor 4x fark ediliyor ama 5x ve üzeri biraz alışman gerek kullandığım laptopun bileşenlerini aşağı bırakıyom ona göre hareket edersin sende Rtx 3060 - 6 GB vram i7 11800H 2x8 gb ram 144 Hz ips...
  10. GetR

Çözüldü✓ ulugames.com ve wraithesports.com güvenilir mi?

Yok wraith filan onların güvenilir olduğunu biliyorum sadece ulugames için sormuştum
  11. GetR

Arattım ama şikayet varda filan çıkmıyor o yüzden sordum buraya yani benim merak ettiğim kargoya belirtilen süre içinde verilmezse iade isteyebilir miyiz? Bu arada espri yaptığını biliyorum ama espriler sinirimi bozuyor kusura bakma terslediğim için takma sen. Her iki klavyeyi de alasım geldi...
  12. GetR

Güvenli değili neye diyorsun o zaman 3500 TL'lik olana değil mi?
  13. GetR

Az daha açsana cümleni pek anlaşılır değil 9000 TL olana vermemem için 3500 TL'lik klavyeye güvenli değil diyon nasıl bir mantık la bu? Yoksa başka bir şey mi ima ediyorsn?
  14. GetR

Uzun mu uzun araştırmalar sonucu 3 klavye arasında kararsız kalmıştım klavyeler bu şekildeydi bunlardan 2 tanesini elemiştim atk ve iqunix olanları tam akko olanı almaya karar vermiştim ki bir arkadaş çıktı bunu önerdi bu klavyenin özeliklerine baktım akkoyla tamı tamına aynı Key revolver falan...
  15. GetR

Çözüldü✓ Sizce hangi klavye mantıklı?

E hocam şimdi dikkat ettim de F1 tuşları filan hiç biri yok? Onları oldukça fazla kullanıyordum ben neyse büyük ihtimalle alırım bunu
  16. GetR

Çözüldü✓ Sizce hangi klavye mantıklı?

Hmm rapid triggeri yok demişsin ama özelliklerini okuyunca var gözüküyor. Ama cidden 3500 TL klavyede bu kadar özellik falan olması şüphe uyandırıcı bire bir aynılar nerdeyse
  17. GetR

Ghosting test başarılımı sorun varmı

Şimdi bu yaptığın ghosting testinte sıkıntılar var 1. si refresh ve frame rate aynı olmalı yani 165/165 2. si speed kısmını ekranın çözünürlüğüne göre ayarla yani yatay olarak ayarlaman lazım ama tam ölçüsü yok sen 2400 seç ufo separation sana kalmış hem 1440 yapıp dene hemde 160 ile bunları...
  18. GetR

Ghosting test başarılımı sorun varmı

Ekran çözünürlüğün nedir
  19. GetR

İtopyanın phoenix4060ti V2 1tb ssd hali alınır mı?

Sana kalmış ama dediğim gibi ddr4 sistem bu önü pek açık değil başkalarına da sor ben pek anlamam etmem
  20. GetR

İtopyanın phoenix4060ti V2 1tb ssd hali alınır mı?

https://pckolik.com/tavsiye-sistem/modart-joker-amd-sistem-onerisi-ryzen-5-5500-msi-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-m2-nvme-ssd buna bakmanı tavsiye ederim bu arada uyarımı yapayım ddr4 sistem bu
Top Bottom