Neler Yeni

Çözüldü✓ ulugames.com ve wraithesports.com güvenilir mi?

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
Uzun mu uzun araştırmalar sonucu 3 klavye arasında kararsız kalmıştım klavyeler bu şekildeydi bunlardan 2 tanesini elemiştim atk ve iqunix olanları tam akko olanı almaya karar vermiştim ki bir arkadaş çıktı bunu önerdi bu klavyenin özeliklerine baktım akkoyla tamı tamına aynı Key revolver falan yok ama diğer tüm üzellikleri aynı ayrıca FN tuşları da yok. Dedim ulan bu klavye 3500 TL akkoyla birebir aynı özelliklere sahip ben bunu alır geçerim dedim ama satıcısı gördüğünüz gibi shopify üzerinden satış yapıyor üstüne ''Stoğa girdiğinde kargolanacaktır'' diye belirtilmiş. Diyelim ki bu ürün 10-20 gün geçti ve hala stoğa girmedi satıcıda kargolamadı ne yapacam iade filan isteyebilir miyim veya bu satıcı güvenilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca garantisi filan yok bu klavyenin onuda belirtiyim nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur
O parayı vermemen için güvenli değil diyorum :D

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O parayı vermemen için güvenli değil diyorum :D
Az daha açsana cümleni pek anlaşılır değil 9000 TL olana vermemem için 3500 TL'lik klavyeye güvenli değil diyon nasıl bir mantık la bu? Yoksa başka bir şey mi ima ediyorsn?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur
Az daha açsana cümleni pek anlaşılır değil 9000 TL olana vermemem için 3500 TL'lik klavyeye güvenli değil diyon nasıl bir mantık la bu? Yoksa başka bir şey mi ima ediyorsn?

9000 tl olanlar için diyorum, üslubunu düzelt bu arada genç arkadaşım.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur
Güvenli değili neye diyorsun o zaman 3500 TL'lik olana değil mi?

Tekrar alalım bak genç kardeşim pahalı diye alma diye espiri yaptık sana(9000 tl olanlar için). 3500 tl olan ürünün linki bu arada dedektör ile okuyunca görülüyor. Sonra o firma için şikayetlere bak. Ben sorun görmedim. Çünkü daha önce ürün alan genç kardeşlerimiz oldu. Var mı sorun şimdi?

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar alalım bak genç kardeşim pahalı diye alma diye espiri yaptık sana(9000 tl olanlar için). 3500 tl olan ürünün linki bu arada dedektör ile okuyunca görülüyor. Sonra o firma için şikayetlere bak. Ben sorun görmedim. Çünkü daha önce ürün alan genç kardeşlerimiz oldu. Var mı sorun şimdi?
Arattım ama şikayet varda filan çıkmıyor o yüzden sordum buraya yani benim merak ettiğim kargoya belirtilen süre içinde verilmezse iade isteyebilir miyiz? Bu arada espri yaptığını biliyorum ama espriler sinirimi bozuyor kusura bakma terslediğim için takma sen. Her iki klavyeyi de alasım geldi limited edition güzel gider yarın oluştururum artık madlions klavyesinin siparişini.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Onur
Arattım ama şikayet varda filan çıkmıyor o yüzden sordum buraya yani benim merak ettiğim kargoya belirtilen süre içinde verilmezse iade isteyebilir miyiz? Bu arada espri yaptığını biliyorum ama espriler sinirimi bozuyor kusura bakma terslediğim için takma sen. Her iki klavyeyi de alasım geldi limited edition güzel gider yarın oluştururum artık madlions klavyesinin siparişini.
Satıcı olarak diğer sayfalarda satıyorlar. Hayırlı olsun.

2 sitede güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bbl'in sponsoru hatta şuanda wraith

ulugamesi bilmiyorum ama

GetR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GetR
2 sitede güvenilir.

bbl'in sponsoru hatta şuanda wraith

ulugamesi bilmiyorum ama
Yok wraith filan onların güvenilir olduğunu biliyorum sadece ulugames için sormuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,499
Üyeler
166,548
Son üye
tamayb
Top Bottom