Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Asrock x670e anakart cpu ve dram ışıkları yanıyor ACİLL YARDIM

Biosa giremiyorum görüntü hiç gelmiyo
  2. K

Çözüldü✓ Asrock x670e anakart cpu ve dram ışıkları yanıyor ACİLL YARDIM

Sistemi kurdum power tuşuna bastım ve görüntü alamıyorum ramleri söküp taktım düzelmiyor cpu soğutucuyu sıktım düzelme olmadı ne yapmam gerek
  3. K

Asrock x670e pro rs anakarta ram önerileri

Patriot viper venom ddr5 6000 mhz cl30 nasıldır önerilerinizi yazarsanız sevinirim ram konusunda çok kararsız kaldım f/p olması önemli rgb olmasada önemi yok
  4. K

Ryzen 9 9900x ve thremalright phantom sprit 120 evo

Selamlar, Thermalright phantom sprit 120 evo aldım ve işlemcim ryzen 9 9900x soğutucu bu işlemciyi stabil tutar mı yoksa değiştirmeli miyim yardımcı olursanız sevinirim
  5. K

Uygun fiyatlı akvaryum kasa ve psu önerisi

Ben geçen hafta aldım bunu daha içini kuramadım Gametech prime v2 havalandırmaları falan gayet iyi içi ferah fanları ses yapıyo dediler daha kuramadım malesef psu su yok alman gerek f/p akvaryum kasası bence 3800tl bandında gayet de şık ben psu olarak da msı mag a750gl 80+gold aldım bence...
  6. K

Yardım ASRock X670E Pro RS anakartımın kargosu sıkıntılıydı nasıl kontrol edebilirim

baktım sıkıntısı yoktu parçaları tamdı amazondan geldi baya geç geldi farklı bi ilçeye gitti ordan merkeze geldi tekrar benim ilçeme gelmeden gidip aldım ama baya ezmişler dış paketini kendi paketinde çok az bi ezilme vardı kart genel anlamda sağlamdı
  7. K

Yardım ASRock X670E Pro RS anakartımın kargosu sıkıntılıydı nasıl kontrol edebilirim

Merhabalar bütçem şuan yeterli olmadığı için geçici bir işlemci alıp sistemi çalıştırmak kontrol etmek istiyorum anakartım gelirken kargo süreci sıkıntılıydı korkuluyum açıkçası tanıdıklarda anakartı kontrol etmek için işlemci de bulamadım en azından geçici süreli bi işlemci alıp sistemi kontrol...
Top Bottom