Neler Yeni

Yardım ASRock X670E Pro RS anakartımın kargosu sıkıntılıydı nasıl kontrol edebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem
Merhabalar bütçem şuan yeterli olmadığı için geçici bir işlemci alıp sistemi çalıştırmak kontrol etmek istiyorum anakartım gelirken kargo süreci sıkıntılıydı korkuluyum açıkçası tanıdıklarda anakartı kontrol etmek için işlemci de bulamadım en azından geçici süreli bi işlemci alıp sistemi kontrol etsem iyi olur mu ryzen 5 düşünüyorum nasıl olur sizce

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Merhabalar bütçem şuan yeterli olmadığı için geçici bir işlemci alıp sistemi çalıştırmak kontrol etmek istiyorum anakartım gelirken kargo süreci sıkıntılıydı korkuluyum açıkçası tanıdıklarda anakartı kontrol etmek için işlemci de bulamadım en azından geçici süreli bi işlemci alıp sistemi kontrol etsem iyi olur mu ryzen 5 düşünüyorum nasıl olur sizce
Kartın sağına soluna baktın mı? Ezilme falan bir sıkıntı var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın sağına soluna baktın mı? Ezilme falan bir sıkıntı var mı?
baktım sıkıntısı yoktu parçaları tamdı amazondan geldi baya geç geldi farklı bi ilçeye gitti ordan merkeze geldi tekrar benim ilçeme gelmeden gidip aldım ama baya ezmişler dış paketini kendi paketinde çok az bi ezilme vardı kart genel anlamda sağlamdı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
baktım sıkıntısı yoktu parçaları tamdı amazondan geldi baya geç geldi farklı bi ilçeye gitti ordan merkeze geldi tekrar benim ilçeme gelmeden gidip aldım ama baya ezmişler dış paketini kendi paketinde çok az bi ezilme vardı kart genel anlamda sağlamdı
Kartta bir sıkıntı görmediysen çalışmasında %99 problem olmaz. Orijinal paketi çok az hasar almış demişsin zaten. Bir sıkıntı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,818
Üyeler
165,592
Son üye
ynseditz
Top Bottom