Arama sonuçları: *

1. Ö

6.500 tl sistem önerisi

Abdullah abi yeni sistemler çıkaracak. 5-10 gün bekleyiver.
  2. Ö

Dsmart Taahhütlü Abonelik İptali

Öncelikle hepinize iyi günler. Ben şu an Dsmart 50 Mbps internet ve tv kullanıyorum. 6 Marttan beri modemin üzerinde hiçbir şekilde dsl ışığı yanmıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp anlatıyorum. Diyor ki ekip yönlendirdik sizi arayacaklar. Ama arayan soran gelen yok. Sonra müşteri hizmetleri bana...
  3. Ö

Dsmart Belasından Kurtulma

Merhaba arkadaşlar. Ocak 2020'de D-smart ile 24 aylık sözleşme yaptık. Şu an hiç memnun değilim. Ayda 136 lira fatura ödüyorum. 50 mbps internet ve mega paket tv şu anki paketim. 50 Mbps internetin anca 24 kadarını kullanabiliyorum. Cayma bedeli ise 1465 lira dediler. Bu cayma bedelini ödemeden...
  4. Ö

Binaya fiber baglatma

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
  5. Ö

Binaya fiber baglatma

Valla hiç kutu falan görmedim. Ama Türk telekom sitesinden sorgulama yapınca binaların fiber benimki ise hipernet çıkıyor. 1609421118 Yani imza falan attırıp müdürlüğe mi başvurayım?
  6. Ö

Binaya fiber baglatma

Merhabalar. Şimdi arkadaşlar oturduğum evde fiber altyapı yok. Ama sokağımda fiber altyapı var. Örneğin balkondan gördüğüm komşumda fiber var. Aynı şekilde sokakta 10'a yakın bina var ve 8'inde fiber İnternet var. İnternette biraz okuduğuma göre Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip başvuru...
  7. Ö

Aranızda xbox one s kolu kullanan varmı

neyi öğrenmek istiyorsun ?
  8. Ö

SM T113 Rom Sorunu

Merhaba. SM T113 cihazıma twrp atarken bir sorun çıktı. Ekrana android yazısı gelip gidiyor. Stock romu tekrardan yükleyeyim dedim bu sefer de bilgisayar da 'Usb aygıtı tanınmadı' hatası ile karşılaşıyorum. Daha önce bu hata çıkmıyordu. Lütfen acil yardım edin. Kablo orijinal bu arada.
  9. Ö

DA 2 sistemin yanına alacağım ekran

Kötü demedim ki. Belki daha büyük ekran daha iyi panel falan bulabilirsin diye dedim.
  10. Ö

DA 2 sistemin yanına alacağım ekran

2.el bak iyi bir tane bulabilirsin.
  11. Ö

GTX 1050 vs RX570

çok fark olur. Biri laptop sonuçta
  12. Ö

4500 tl pc toplama

2.ele bir bak. Baya iyi bir şeyler toplayabilirsin. Ama elden veya get li almaya dikkat et.
  13. Ö

İşlemci ekran kartı önerisi

Ona karar vermedim ama en azından orta segment bir şey takacağım o arada işlemciyi de değiştirebilirim.
  14. Ö

İşlemci ekran kartı önerisi

Merhaba. İşlemci ve ekran kartı alacağım. Ryzen 3 3200G tek başına mı alsam yoksa Ryzen 3 1200 + 2.el RX460 mı alsam? Not: İleri de upgrade edeceğim.
  15. Ö

3500 TL PC ÖNERİRMİSİNİZ

Geç gördüm kusura bakma. Anakarta m2 ssd takamazsın.
  16. Ö

3500 TL PC ÖNERİRMİSİNİZ

Anakartta m2 slotu yok dikkatli ol.
  17. Ö

6000-6500TL Arası Toplama Kasa Önerisi Olan Varmı?

https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/ Buyur kardeşim. 1589990044 Eğer acil değilse alma. Boşuna fazla para vereceksin. Yeni sistemler çıkar büyük ihtimalle.
  18. Ö

Dolar düşer mi

swap ile sadece bir süre tutulabilir. Haberlerde merkez bankasının döviz rezervlerinin çok azaldığı söylenmişti. Önlem alımazsa şok yaşanabilir. Ama şu anlık 6.8 civarlarında takılacaktır.
  19. Ö

Dolar düşer mi

Swap yapılırsa düşer ama çok geçmeden yeniden artar.
Top Bottom