Oktay.eroğlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar 6.500 tl civarında sistem önerir misiniz?
@Mert ÖzkayaArkadaşlar 6.500 TL civarında sistem önerir misiniz?
Bende öyle düşündüm ama güvenemedim bu sistem nasıl peki?İkinci elden çok daha iyisi toplanabilir.Leo 5T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Oldukça güvenilir bir site. PC Hocasına sponsor.Bende öyle düşündüm ama güvenemedim bu sistem nasıl peki?
Teşekkürler peki bu sistemin ekran kartı nasıl?Oldukça güvenilir bir site. PC Hocasına sponsor.
Çoğu oyunu ultra ayarda akıcı bir şekilde oynatacaktır. Normalde bu fiyata çok daha iyi ekran kartı alınır fakat stok problemi yüzünden fiyatlar tavan.Teşekkürler peki bu sistemin ekran kartı nasıl?
Ekran kartı tek fan değilmi ?İkinci elden çok daha iyisi toplanabilir.Leo 5T-10 - Game Garaj
İntel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
HayırEkran kartı tek fan değilmi ?
Sistemlerin çocuğunda tek fan diye dedim ama ikinci el daha iyisi toplanır.Hayır