Arama sonuçları: *

1. E

Yardım ASRock A620M-HDV/M.2 6400mhz anakart ryzen 5 7600de sıkıntı çıkartır mı

yaza kadar apu kullanacağım anakarta takmayacak mıyım hdmi ı?
  2. E

60hz olması biraz hoşuma gitmedi ama msi bana kullandığım bir marka olduğu için daha iyi geliyor buraya attığım iyi midir sence
  3. E

arkadaşlar bilgisayarcıya sorduğumda msi asus gibi markaları tercih etmem gerektiğini söyledi asrock markasının amd ile "çok çok" sıkıntı çıkartabileceğini söyledi sıkıntıdan kastı tam neydi bilmiyorum ama sizce bu anakartı alsam sıkıntı çıkartır mı? aynı fiyata asus ve msi kartlarda var ama bu...
  4. E

Bilgisayar Parçaları İyileştirme Tavsiyeleri

550w koyanlar var çok fark yaratmaz bence
  5. E

600 yetmez mi 1k fark ediyo nerdeyse 100w
  6. E

üniversiteye gideceğim zaman sistemi satıp laptop alacağım geleceği olmadığını biliyorum bilerek alıyorum zaten sadece kafamı kurcalayan kasayla anakart rami değiştirdim
  7. E

intel almak istiyorum niyeyse amd çok hoşuma gitmiyor bide kasada 80+ yok sanırım o çok önemli değilse bu şekilde alacağım sistemi benim seçtiğim parçalar yeterli mi anakart falan değişmeli miyim
  8. E

dahili ekran kartlı almak istiyorum ekran kartını 1 2 ay sonra alacağım
  9. E

Aldığım parçaların bir sorunu olup olmadığını ya da daha iyileriyle çok fiyat farkı olmadan değiştirebilir miyim diye soracaktım bilgisayardan orta düzey anlıyorum parçaların çok ince ayrıntılarını fazla bilmiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim parçaların toplam fiyatı 16400 civarı ediyor...
Top Bottom