- Bütçe
- 19000
6600 düşük kalmış 7600-4060-B580 sistem kovala.Alıntıyı görüntülebu sistemi itopyadan 18800 civarına alabiliyorum şubatın 7 ya da 8i gibi alacağım sizce bu sistemi almak mantıklı mı oyun testlerine baktım çoğu popüler oyunu ultra ayarlarda 60 80 fps oynatıyor 20k altı bulabildiğim en iyi sistem buydu 3 4 sene kullanmayı düşünüyorum ara ara yükseltebilirim sizce alınır mı ekran kartı sadece 6600 seçiliyor ramde de seçenek çok yok hazır sistem olduğu için
hemen almayı düşünüyorum monitör 75hz zaten çok sıkıntı yaratmaz benim için bide illa ultra grafik olsun takıntım yok orta grafiklerde de oynarım maksat şimdilik işimi görsün4060 kovala.
hemen almayı düşünüyorum 2 3 sene iş görmez mi 6600 oyun testleri tatmin etti beni6600 düşük kalmış 7600-4060-B580 sistem kovala.
2-3 sene iş görür hocam niye görmesin sizide tatmin ettiyse alabilirsiniz bende 6600 kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.hemen almayı düşünüyorum monitör 75hz zaten çok sıkıntı yaratmaz benim için bide illa ultra grafik olsun takıntım yok orta grafiklerde de oynarım maksat şimdilik işimi görsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemen almayı düşünüyorum 2 3 sene iş görmez mi 6600 oyun testleri tatmin etti beni
parçalar kasayla uyumlu mu çok dikkat etmedim ona ama2-3 sene iş görür hocam niye görmesin sizide tatmin ettiyse alabilirsiniz bende 6600 kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Bende pek kasa konusunu bilmiyorum hocam zamanında farketmeden fiyatına göre en kötü kasayı almıştım öyle düşününparçalar kasayla uyumlu mu çok dikkat etmedim ona ama