Arama sonuçları: *

1. deleted_user

1K Türkçe Klavye Önerisi

Yani mekanik klavye lazımsa everest almam ama attıklarınız daha çok membrane yada low profil. O tarz ürünler hakkında çok bilgim yok maalesef, sizi de yanlış yönlendirmek istemem ama everestin ürünleri genel olarak çok kaliteli olmuyor.
  2. deleted_user

1K Türkçe Klavye Önerisi

Yani isterseniz alın ama ne kadar dayananır bilemem. Tuşların karışma sebebi ingilizce olması mı? Öyleyse yani benim attığım Türkçe klavye, sorun yaşamazsınız.
  3. deleted_user

1K Türkçe Klavye Önerisi

Biraz daha çıkarsan bu var. İyzico ile 1.2k ya falan geliyor. https://www.gaming.gen.tr/urun/512539/redragon-brahma-k586rgb-red-switch-optik-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/#cr_qna Tek sorunu driverı kötü. Çoğu kişi çalışmadığını söylüyor.
  4. deleted_user

Aliexpress Gümrük Limiti Yardım

8bitdo Ultimate 2C. TR de var biliyorum ama bu desenli hali hoşuma gitti ve tr de bulamadım. Linkten bakabilirsiniz.
  5. deleted_user

Bende para birimi euro olduğu için sanırım. TL ye alınca bende de gözükmüyor. Para birimini euro yaparak deneyebilir misiniz?
  6. deleted_user

link (wireless olan versiyonu) 1738849328 Müşteri hizmetlerine sordum. Bir sorun olmaz dedi ama pek güven vermedi.
  7. deleted_user

Evet, bende öyle biliyorum ama aliexpress izin verdiği için garip geldi. Sağolun bilgilendirme için.
  8. deleted_user

İyi forumlar, az önce aliexpressten bir ürün alacaktım. Normalde benim bildiğim zaten ürün gümrükten geçemeyecekse aliexpress aldırmıyor ama alacağım ürün yaklaşık 30 euro olmasına rağmen herhangi bir uyarı çıkmadı. Gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım? Normalde bir ürünü almama izin...
  9. deleted_user

Gümrük limiti hakkında yardım lütfen

Evet o yüzden sordum zaten, bende öyle biliyorum ama aliexpress normalde ürünü almama izin vermiyorsa bu şekilde gösteriyor.
  10. deleted_user

Gümrük limiti hakkında yardım lütfen

Az önce aliexpressten bir ürün alacaktım. Normalde benim bildiğim zaten ürün gümrükten geçemeyecekse aliexpress aldırmıyor ama alacağım ürün yaklaşık 30 euro olmasına rağmen herhangi bir uyarı çıkmadı. Gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  11. deleted_user

1500TL Türkçe Q Klavye Önerisi

Boyut olarak tercihiniz var mı?
  12. deleted_user

Mad68He limited - Ajazz ak820Pro Hangisini Tercih Etmeliyim

Biraz tercih meselesi. Mad daha çok rekabetçi oynayanlar için. ak820 pro günlük kullanım için. Mad in ses ve hissiyatı çok iyi değil.
  13. deleted_user

Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

Bütçeniz varsa yine de alabilirsiniz. Hatta içinize sinmediyse akko switchleri satıp onları kullanın. Akko switchleri satıp onları alırsanız elinizde para da kalır. Nasıl hoşunuza gidecekse öyle yapın hocam. Boşuna mı hot swap alıyoruz.😃
  14. deleted_user

Benim bildiğim outemunun normal red brown gibi olan düz versiyonları kaliteli değil. Sessiz switchleri hakkında kötü yorum görmedim ama siz biraz araştırın isterseniz. Hocam ayrıca siz akko almadınız mı?😃 Yani tabi ki isterseniz değiştirin ama gerek var mı bilemedim.
  15. deleted_user

Biraz zor çıkıyor olabilir. Bendeki ak680 de zor çıkıyor switchler. Çıkarırken çoğunun tutma kısmını kırdım ama çalışmasına bir etkisi olmadı. Burdaki gibi yapmayı unutma bide
  16. deleted_user

AULA F75 NEREDEN UCUZ ALIRIM

Hocam bu klavyeden aldıysanız klavyede hot swap var mı? Onu merak ettim.
  17. deleted_user

2 nin altına vardı ama pg ile satmıyorlar sanırım. Pg ile en düşük satan 2.3 tü. Aceleniz yoksa bekleyin, illaki uyguna satan biri çıkıyor ya da bütçenizi söylerseniz başka klavyeler önermeye çalışırım.
  18. deleted_user

Aliexpressteki gümrükten geçmez diye düşünüyorum. Sarı siteden yada trendyol gibi sitelerden alınabilir.
  19. deleted_user

Ajazz AK820 Hakkında Yardım Lütfen

Doğru fazla ekliyormuş, yeni gördüm. O zaman ak820 pro tercih edebilirsiniz hocam.
Top Bottom