Arama sonuçları: *

1. F

Technopata siber saldırı falan mı oldu?

Çok teşekkür ederim kral hakkın ödenmez
  2. F

Lisede hayatta çok yalnızım

Komik espriler yapmaya çalış iyi biri gibi görünmeye çalış bak bakayım yalnız kalıyor musun? Ve kesinlikle her zaman sana destek çıkacak 2 arkadaş bul
  3. F

650 mesaj 400 beğeni falan olması lazım yanlış hatırlamıyorsam en son haklı olduğum bir konuda moderatör tarafından eleştirilmiştim 😅 1739718311 Hocam sizde giriliyormu zahmet olmaza tekrar bajabilirmisiniz
  4. F

Bakımdan önce bilgilendiriyorlar siteye sık sık saldırı oluyor birazdan açıklama gelir herhalde
  5. F

Yasaklı sitelere girildiği için ceza alınır mı?

Dolandırıcı engelleyin gitsin ama önlem olsun diye de arkadaşına söyle e-devletini kontrol etsin eğer sorun yoksa engellesin mesajı
  6. F

Technopat sosyal a siber saldırı falan mı oldu? Bende site yanıt vermiyor diyor.
  7. F

F/p telefon önerisi ?

Tüh s24 fe nin taksitli hali satılmıyor diye biliyorum sizin için ufak bir araştırma yapıp geleceğim peki 2. El olur mu? Ha bu arada eğer işletmeni varsa her türlü telefonu taksitli alabilirsiniz
  8. F

Yd galaxy s25+ mı yurt içi mi 14T Pro mu

S25+ yd yanında fp bir telefon al hat internet işlerini falan hallet geç
  9. F

Trendyoldaki seiko saatler güvenilir mi ?

Alınır bir tane arkadaş almıştı saatleri çok kaliteli olduğunu söylüyor hangi model uygununuza gitti ise onu alabilirsiniz
  10. F

F/p telefon önerisi ?

Biraz artarsa bütçe s24 fe
  11. F

Technopat sosyal açılmıyor

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  12. F

Tiyatroya Gidiyor Musunuz

Hayır bir türlü nasip olmadı ama isterdim
  13. F

Technopat sosyal açılmıyor

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar technopat sosyal forum sitesine giriş yapmaya çalışıyorum giriş yapamıyorum bunun çözümü nedir?
  14. F

Ptt avm logitech g923 alınır mı ?

Alınır tabii neden alınmasın
Geri