20k bütçe var alışveriş kredisi ile olacak hepsiburada üstünden 20kya samsung veya başka telefon önerir misiniz? şuan m33 kullanıyorum
@şahin doğan
Mesaj otomatik birleştirildi:
@şahin doğan
teşekkürler ikisinden birini karar verip alıcağımSamsung tarafında A55, başka marka olarak Honor 200.
özellik ve performans olarak iyi olan hangisidir diğerine göreSamsung tarafında A55, başka marka olarak Honor 200.
kanka sence s24 ultrami iphone 16 plusmuSamsung tarafında A55, başka marka olarak Honor 200.
24 ultra bencekanka sence s24 ultrami iphone 16 plusmu
20k bütçe var alışveriş kredisi ile olacak hepsiburada üstünden 20kya samsung veya başka telefon önerir misiniz? şuan m33 kullanıyorum
@şahin doğan
Biraz artarsa bütçe s24 fe20k bütçe var alışveriş kredisi ile olacak hepsiburada üstünden 20kya samsung veya başka telefon önerir misiniz? şuan m33 kullanıyorum
@şahin doğan
valla kral 9-12 taksit yapan varsa olabilir bulamadım benBiraz artarsa bütçe s24 fe
Tüh s24 fe nin taksitli hali satılmıyor diye biliyorum sizin için ufak bir araştırma yapıp geleceğim peki 2. El olur mu? Ha bu arada eğer işletmeni varsa her türlü telefonu taksitli alabilirsinizvalla kral 9-12 taksit yapan varsa olabilir bulamadım ben
zahmet verdim çok teşekkürler mlsf yoktur 2.elde olmazTüh s24 fe nin taksitli hali satılmıyor diye biliyorum sizin için ufak bir araştırma yapıp geleceğim peki 2. El olur mu? Ha bu arada eğer işletmeni varsa her türlü telefonu taksitli alabilirsiniz