ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,761
bende s23 var mobil veriden pubg oynayınca 8 gen 2 bile yanıyorduWorld of tanks blitz oyunununda ultra grafiklerde 120fps sabit veriyor ısınma problemi olmadan
bende s23 var mobil veriden pubg oynayınca 8 gen 2 bile yanıyorduWorld of tanks blitz oyunununda ultra grafiklerde 120fps sabit veriyor ısınma problemi olmadan
120hzde ve yüksek ayarlarda ısınıyo s23bende s23 var mobil veriden pubg oynayınca 8 gen 2 bile yanıyor
pubgde ısınmayan telefon varmıbende s23 var mobil veriden pubg oynayınca 8 gen 2 bile yanıyordu![]()
9400+ falan ısınmaz herhalde tablete daha oyun indirmedim120hzde ve yüksek ayarlarda ısınıyo s23
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pubgde ısınmayan telefon varmı
Tablet demiyoruz ki telefon diyoruz9400+ falan ısınmaz herhalde tablete daha oyun indirmedim
cihaz özellikleri olarak diğerlerinden baya önde ama yas21 fe güncelleme ömrü olarak çok kötü samsunglarda 5-6-7-8 arasındaki farklara bakınca almayacak kadar önemli bence
honor 400 bakabilisin biraz daha bütçe çıkıyorsa 24kya çıkmıştı biraz inmiş
2. el yd iphone 14 pro veya pro max öneririm.ARKADAŞLAR BU BÜTÇE BANDINDA SAMSUNG GALAXY A36 İLE XİAOMİ REDMİ NOTE 14 PRO VAR SADECE BAŞKA MANTIKLI TELEFON YOK MU
aynı işlemciyi kullanmıyorlar mıTablet demiyoruz ki telefon diyoruzbu fiyatlarda bu performansları veren ve ısınmayan telefon yok
Yok gayet de alınıyor. Önünüze gelen ilk telefoncuya sorarsanız tabii ki pahalı fiyat çeker.o fiyatlara yurtdışı imkansız
instagram hesaplarını kâle almayınız
sahibinden piyasasının altındaki yd iphonelar ya çalıntıdır ya da sahtedir
bir adam gibi oyun açsın sd888 nasıl yanıyor görürüz
bilmemaynı işlemciyi kullanmıyorlar mı
Yani örnek olması açısından benim 13 pro max cihazım yılın son haftası kapandı ve 2. Haftası geri açıldı. En az 8 ay en fazla tüm yıl kullanabiliyorsunuz.Şimdi baktımda bütçeye uyuyor ama bunların kapanma sorunu falan sıkıntı bence
18000 demişsiniz?Hocam bütçe o kadar yok
evet 18k, şimdi baktım fiyatlara bazı yerlerde var o fiyata ama bence riskli. sürekli telefon değiştiren biri değilim kapanması falan sıkıntıYani örnek olması açısından benim 13 pro max cihazım yılın son haftası kapandı ve 2. Haftası geri açıldı. En az 8 ay en fazla tüm yıl kullanabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
18000 demişsiniz?