P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      Peter_Pan, Monitör Sorunu: Ekran Gidip Geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ekranım git gel yapmaya devam ediyo ddu da yaptım tekrar olmadı bilgisayardaki dosyalarımı yedekleyip tekrardan fırmat attım fakat yine git gel yaptı gpt...
    • P
      format atalı çok ta olmamıştı aslında ya birde freesync falan kapatınca olmamaya başladı bunun sebebi nedir peki freesync normalde neden varki mesela
    • P
      genel olarak bunu vermiş ekran kapanıp açıldığında baktım bi hata görünmedi fakat valorant minecraft lol asetto corsa gibi oyunlarda git gel yapmadı cs de...
      • 1776860943212.webp
    • P
      video falan izlerken olmuyo bu arada birde oyun olarak ta son zamanlarda sadece cs oynuyorum diğer oyunlarda olucakmı onuda denicem yarın ona göre...
    • P
      kabloyu değiştirdim aynı şekilde devam ediyor olay görüntüleyicisini açtım olduğu vakit bi sorun çıkarsa atıcam ve oyun dışında olup olmadığına dikkat...
    • P
      Peter_Pan, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Monitör Sorunu: Ekran Gidip Geliyor başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar kullandığım monitör casper excalibur ekran kartımda msı ventus3x 3060ti son bir hafta kadar bi süredir monitörüm belirsiz zaman aralıklarında...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,447
Üyeler
192,725
Son üye
furkan023
Geri